Adventní kalendář

Adventní kalendář https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505077/bmid_adventni-kalendar-BBh-505077.jpg 4 48 15

Zpestřete si čekání na Vánoce povídkovým adventním kalendářem, ze kterého si budete moci vyloupnout každý den jednu povídku na chuť, pro radost, ale také k zamyšlení. Sny, touhy, zázraky, milostná dobrodružství, vzplanutí a mnohdy šokující dárky se vám odhalí v příbězích, kde i ta nejintimnější přání se mohou splnit kolem vánočního období. Adventní kalendář nejen pro ženy aneb 24 vánočních příběhů plus čtyři adventní povídky na každou neděli a jeden bonus pro vás napsaly Mon CouCou a Jana Slaninová.... celý text

Přidat komentář

evineckY
19.12.2023 5 z 5

Moc pěkné, některé smutné, ale vždy díky paní autorce končící vesele
příběhy ze života.
I povídky J. Slaninové dodaly krásnou tečku této krásné, leč kraťounké knihy.
BONUS - Rada - začíst číst 1. prosince :)))

mariebramborova
22.03.2023 5 z 5

Krátké povídky, některé vtipné, jiné veselé, pár roztomile přihlouplých, ale příjemné rychločtení


Lucy93
30.12.2022 5 z 5

Oddechové odpočítávání do Vánočního dne :-) a člověk u toho nepřibere jako při vyjídání adventního čokoládového kalendáře :-D

Dela90
27.12.2022 4 z 5

(SPOILER) Soubor 24 povídek, plus 4 adventních a nějaký ten bonus k tomu. U kterého se rozhodně nudit nebudete.

Jak nejlépe čekat na Vánoce než s pomocí adventní kalendáře. Pro ty menší z nás je to čokoládový, pro ty starší třeba tento povídkový, pikantní kalendář.

Já se tedy přiznám, že jsem ho přečetla s přestávkami asi za den. Ale úplně mi navodil ten pocit vánoční atmosféry. Protože příběhy se většinou odehrávájí v zimním nebo vánočním období. Každá povídka měla něco do sebe. Nejvíc se mi líbily povídky:
Líbánky - jo, jsem prostě romantická duše a ta žádost o ruku a ty líbánky! Jooo! Opravdu žhavá povídky včetně bonusu.
Sněženka - tahle se mi moc líbila, taková ze života.
Vánoční zázrak - opravdu pravý vánoční zázrak, kéž by bylo takových lidí i v opravdovém životě.
Kóma - tohle by měli udělat naprosto každýmu zmetkovi, aby se mu rozsvítilo.

Oproti tomu
Dům, byla trošku přitažená za vlasy, jen ta představa duch bažící po sexu - chvílemi jsem si připadala jak v Rudé galerii :D
Horor - byla fakt horor a já musela přečíst ještě jednu, abych se od ní odprostila :D

Jsem moc ráda, že jsem po téhle povídkové e-knize sáhla, užila jsem si ji. Není to nijak náročné čtení, ale určitě poslouží jako fajnová oddechovka s vůní Vánoc, ke které si stačí vzít něco dobrého k pití a už se jen těšit na příchod Vánoc.

Babu150
26.12.2022 5 z 5

Příjemné navození vánoční atmosféry, se zajímavými příběhy. Vřele doporučuji k přečtení.

petulkapeta
25.12.2022 3 z 5

Souhlas,pekne mile povidky,az na par...

JarunkaBerunka
25.12.2022 5 z 5

A mě se to líbilo! Oceňuji krátké a různorodé povídky, které se tématicky drželi svátečního času. V některých jsem se i našla, ale líbilo se mi, že se povídky námětově neopakovaly. A že tam v pár povídkách byla i erotika? Vždyť bylo v anotaci napsáno, že jde o Adventní kalednář pro dospělé.
Neurazilo, pobavilo, naladilo. A časově nezdržovalo, což v předvánočním čase bylo vlastně fajn, autorky se mi trefily do vkusu, děkuji.

Karin94
24.12.2022 3 z 5

Kniha plná sexuálnych poviedok, ktoré ma veľmi sklamali.
Nesklamali by ma v prípade, ak by to bolo aj niekde napísané čo treba očakávať.
Takto som čakala niečo, čo bude súvisieť s príjemnou vianočnou atmosférou, ale pravdou je, že som sa v knihe cítila akoby som miestami pozerala porno.

Ak ste zvedaví aj na takéto niečo, tak odporúčam.
Na konci vás čaká malé prekvapenie, ktoré niektorých môže aj potešiť

sidonka
24.12.2022 3 z 5

Některé povídky milé, jiné trochu zvláštní, některý den to bylo příjemné vánoční naladění, některý ale distribuce depresivní čtení

Jajula75
23.12.2022 odpad!

Tak tohle se teda moc nepovedlo. Doporučila mi to známá a mě se ten nápad s povídkou na každý den líbil, takže jsem si řekla, že si to taky přečtu. Neměla jsem. Doslova jsem se u toho kousala nudou. Povídky byly naprosto o ničem, v podstatě se to snad ani nedá brát jako povídky, byly to spíš úryvky z čehosi, z čeho by možná při hodně snahy mohla stát povídka. Celkově ty úryvky byly nudné a trapné, u jedné povídky jsem kroutila očima, byla nechutná, a říkala jsem si: Jako vážně tohle někdo napíše jako rádoby vánoční povídku? Nebyly ani ničím originální a o použitých jménech totéž (opakovala se). U další jsem si zase říkala: Copak takhle mluví chlapi? .... Zbytek radši nekomentuju. A ten bonus na závěr? Asi měl být vtipný, ale mě přišel spíš trapný. Tohle se prostě nehodí. V některých úryvcích byly záchvěvy na dobré psaní, ale je jich tam pomálu, spíš to místy bylo, jak kdyby to psalo několik lidí. Autorka by radši měla zapracovat na svých dovednostech, nejdřív si natrénovat a pak napsat třeba 4 pořádné a opravdu kvalitní povídky. Udělala by líp. Mrzí mě to, ale tohle se nedá hodnotit lépe. Zaujala mě i další autorčina kniha, ale po tomhle si ji nejspíš nechám ujít. Škoda peněz (i když to bylo pár drobných).

kniholaska6136
13.12.2022 5 z 5

Milá oddechovka u které jsem ocenila krátkost a rozmanitost. U povídkových knih je často problém, že všechny příběhy jsou si podobné a zhruba tak v polovině se člověk začne příšerně nudit, to u této knížky nehrozí. Erotika mě nijak neurážela, někdy dokonce pobavila, jindy jsem si pobrečela, jindy se zasmála, takže velmi ráda doporučím dále...
Fajn čtení, když v době předvánoční nestíháte

Renike
07.12.2022 4 z 5

Prvních 20 povídek jsem si užila, zbytek už byl méně zajímavý. Sexuální adventní kalendář bych ocenila spíš po první povídce, ke konci knížky už mi tam nějak nezapadnul. I tak hodnotím knihu kladně, na adventní dobu bych řekla ideální.

hanka4331
01.12.2022 5 z 5

Skvělá povídková knížka, která mě předčasně vtáhla do pravé předvánoční atmosféry. Na relax a pohodičku u svařáku, jde přímo o parádní počteníčko. Jestli hledáte milou oddechovku, pak doporučuju! :-)

tom24165
19.11.2022 5 z 5

Tak tahle kniha je naprostá pecka. Určitě ji doporučuji ke koupi.

Nadda64
18.11.2022 5 z 5

Moc a moc se mi kniha Adventní kalendář líbí. Doporučuji kdo má rád nevšední příběhy ️️️

Štítky knihy

Vánoce láska erotika advent

Autoři knihy

Mon Coucou
česká, 1979
Jana Slaninová
česká, 1974

Kniha Adventní kalendář je v

Přečtených29x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených2x
Knihotéce75x
Chystám se číst33x
Chci si koupit6x
dalších seznamech2x