Pod maskou smyslnosti

Pod maskou smyslnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505069/bmid_pod-maskou-smyslnosti-a6y-505069.png 4 77 27

Elizabeth je mladá, naivní, nezkušená holka a charismatický právník Matthew ji zmanipuluje do role milenky. Jde o lásku? Do toxického vztahu vstoupíte, ani nevíte jak. A strach dokáže situaci pořádně zkomplikovat! Jak se zbavit špatného muže? Elizabeth se však jednou konečně svěří své nejlepší kamarádce Susan. A díky ní předvede svůj skrytý talent v pěvecké soutěži, začne na sobě pořádně pracovat a neplánovaně překročí svůj vlastní stín. Matthew ji však nenechá jen tak odejít. A na některé praktiky už je třeba víc, než povolují meze zákona. Ve chvíli, kdy na muže zanevře, vstoupí jí do života William, hvězda stříbrného plátna z Hollywoodu. Že by pravá láska? Mají ti dva šanci být opravdu šťastní, když život na výsluní ukazuje kruté nástrahy a zrada může přijít od nejbližších osob? Romantický příběh plný melodických tónů, zahaleného tajemství, vášně, emocí, ale i zrady a intrik.... celý text

Přidat komentář

evineckY
12.03.2024 5 z 5

Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah.
Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci.
Don Miguel Ruiz

Potřebovala jsem něco pro odlehčení a přečetla si nádhernou pohádku...

„Miluji rána. Jsou jako nová nadechnutí, nová probuzení a zrození,“
přitulil se ke mně William.
S každým ránem jako by se znovu rodil i každý z nás.
Byli jsme uprostřed rozepsaného příběhu a celý
život, svět, čekal na nás!

Leído
01.07.2023 2 z 5

Líbí se mi obálka. A téma manipulativního vztahu mi přijde hodně zajímavé. Ale to je bohužel všechno.

Která z nás, co tu jsme, nikdy nezatoužila stát se spisovatelkou? Minimálně v dětství. Máme načteno tolik příběhů. Jsme neustále hladné po "dobrých" knihách. Jaké by to asi bylo vydat vlastní? Líbila by se? Jenže když si pak přečtu takovouto slátaninu, spadnu nohama zpátky na zem. Není to ani zdaleka tak jednoduché, jak by to mohlo vypadat. Je potřeba talent.

Někdy méně znamená více. SPOILER: máte chuť na erotický román? Tady ho máte. Máte chuť na přeslazenou červenou knihovnu? Tady ji máte. Máte chuť na komplikovaný vztah s otcem? Tady ho máte. Máte chuť na extrémně se měnící vztah dvou kamarádek? Tady to máte. Máte chuť na těžké téma toxického vztahu? Tady ho máte. Máte chuť na prostředí Hollywoodu? Tady ho máte. Máte chuť na dramatický únos? Tady ho máte. Dali byste si i trochu policejní akce? Nebo co třeba prostředí pěvecké soutěže? Nebo rovnou vrcholový show business? A herecký nebo pěvecký? Co takhle spojit rovnou oboje? A co takhle umění hypnózy a transu? A co autonehoda? Dáme si rovnou dvě. Nebo možná tři? Jo a ještě stalkera, ať nechybí. Jestli jsem něco vynechala, omlouvám se, dost jsem přeskakovala.

Já osobně bych ocenila, kdyby se knížka věnovala jen jednomu tématu, ale do hloubky. Aby na mně zanechala nějaký dojem, aby mi dovolila se do knihy ponořit, cítit emoce postav. Chtěla bych zaznamenat nějaký vývoj postav. Ne, aby se otec změnil lusknutím prstu nebo i kamarádka, která byla mrcha na entou, se v poslední hodince za vše upřímně omlouvala, jako by někomu omylem šlápla na nohu. Samozřejmě je to moje vlastní očekávání od knih a je úplně v pořádku, že některým se tento styl psaní líbí.


mariebramborova
22.03.2023 5 z 5

Napínavý příběh, úžasná velmi lákavá obálka, škoda že není i v papírové verzi!

JitkaKola
11.03.2023 1 z 5

Do pribehu jsem se nevcitila. Obcas mi prislo, ze ctu nakupni seznam a ne knihu. Svetle body to melo, ale urcite na tom chtelo jeste zapracovat. Urcite ze stranky nelogicnosti a chovani postav. Zaver se mi svym způsobem libil, nebyl pro me tuctovy(za to davam hvezdu), ale prapodivny to ano. Zase...za me to chtelo jeste cas k uzrani. Ceske autory mam rada a fandim autorce i dal. Jen mi dost prijdou prapodivne ty "obhajujici" komentare z cerstve vytvorenych uctu. To mi trochu hnulo zilou uprimne a donutilo me to napsat delsi komentar nez obvykle. Rada se za cas prijdu podivat i na komentar po mem. Ale hodnotim knihu(zbytek pouze slovne) a urcite preju autorce uspech. Verim, ze pristi kniha bude uz o poznani lepsi.

Evitsa
28.02.2023 5 z 5

Ja jsem si knihu užila a byla jsem ráda za neotrepane téma.
Will ať byl úspěšný, bohaty herec, byl hodný, zamilovaný, loajální a žádný devkar.
Závěr mě taky potěšil a byla ráda,že nekončí jako 90% knih těhotenstvím ....

Nevím, proč každý vidí v knihách samé nedostatky a říkají, že se chovají třeba detinsky. Proč prostě neberete ty postavy jak jsou ?Vy snad všichni máte kolem 100% skvělé lidi?všichni se chovají jak mají?můžu se zeptat na jaké planetě žijete?
Že z kamarádek se stávají mrchy?že lidé propadají hazardní hrám?že jsou lidi hnusni jeden na druhého? Oooo, vítejte v našem světě, ale bohužel se tohle dělo, děje a bude dít a že jen před tím někdo zavírá oči je jeho problém....
Bylo by hezké se zamyslet nad vlastním životem a jak by vypadal psaný v knize...
To by bylo poctecnicko, co?
Jak by všichni kritizovali úplně všechno a všechny vidím ty komentáře v živých barvách.

A že někomu píšou kamarádky či samotná autorka?
Není hezké, že existují ještě lidi se zájmem v dnešní době?

Ale asi je lepší a pohodlnější všechno odsoudit a žít si svůj skvělý život, že?
Me když knížka nebaví, tak ji nečtu a jdu na další a neřeším to. Je milion autorů tak máte z čeho vybírat....

Jajula75
21.02.2023 2 z 5

Vůbec nevím, kde začít. Kniha mě úplně původně zaujala, ale začala jsem autorčinou předešlou knihou s povídkama, na kterou jsem dostala doporučení, ale byla pro mě totální fiasko. Byla jsem na vážkách, zda se pustit do další knihy, ale ... Pak, po uveřejnění mého komentáře, mi začaly chodit zprávy od kamarádek autorky, až přistála i od autorky. Říkala jsem si, jak nízko musí člověk klesnout, aby obepisoval čtenáře a přemlouval ho, že další dílo určitě bude lepší nebo mu vyprávěl nějaké kecy o vydání. Čím to skončilo? Knihu jsem přečetla, i když mě autorka ujišťovala, ať to nečtu. To mě vážně pobavilo. Bohužel, musím konstatovat, že příběh je dost slabý, a s ním v podstatě i celá kniha. Chtěla by víc propracovat a doladit, autorka by se měla soustředit na vyladěnější děj. Dialogy jsou jednoduché, místy stupidní, až jsem protáčela očima. Postavy jsou ploché, nedotažené a občas se chovají tak dětinsky, že bych je propleskla. Celé to působí neuvěřitelně a vyřešení zápletky bylo poněkud divné. Nesedl mi ani autorky styl. Když tady čtu ty recenze, tak jsem asi četla jinou knihu. No, musím říct, že kdyby mi autorka nenapsala, knihu bych s klidným srdcem přešla, ale takhle to na mě schválně zakřičelo, ať si to přečtu, a bohužel to dopadlo zklamáním. Je smutné, že autorka nesnese kritiku a musí se na něco vymlouvat a se svýma kamarádkama obepisovat lidi. Nicméně tentokrát budu milejší, dávám 2* - za snahu a za o něco lepší provedení (než u povídek).

LuciePro
17.02.2023 5 z 5

Sledovat příběh mládě holčiny od školních povinosti, lásky, strasti života až k výhře v zpěvačké výhře bylo úžasné. Na začátku vše zalité sluncem. Měla nejlepší kamarádku, přítele a úžasnou mamku ale opak je pravdou. Vždy není vše ideální a postupně vše vyleze na povrch. Ikdyz se může někomu zdát, že to není realistické tak se velmi plete. Proto musím dát 5 hvězdiček. Těším se až si přečtu další knížky od autorky.

Holubicka1
15.02.2023 2 z 5

Pod maskou smyslnosti patří mezi knížky, které mi absolutně nesedly. Chování postav bylo pro mě nepochopitelné a dětinské. Díky tomu jsem si nedokázala ani nikoho oblíbit. Také příběh mi přišel neuvěřitelný, překombinovaný a vyřešení zápletky bylo zvláštní. Bohužel mi nesedl ani styl psaní a určitá slovní spojení mě přiváděly k šílenství.

Niki.N
06.02.2023 3 z 5

Zajímavý námět na knihu kdy jde vidět závist a falešné přátelství v podobě nejlepší kamarádky. Hlavní hrdinka trochu dost naivní, ale mladá chybami se učíme. Vždy má štěstí a úspěch,napínavý děj

Babu150
29.01.2023 5 z 5

Páni, klobouček. Kniha mě ihned vtáhla do děje. Kamaradky El a Sjůzn měly svůj život, než se něco změnilo. To co na první pohled vypadalo jasně, na konecni bylo úplně jinak. Skvělý příběh s pěveckou soutěži a věcmi kolem showbyznysu. Bylo mi líto Willa kolik šancí a prstýnků promarnil, než se mu to konečně povedlo. Vřele tuto knihu doporučuji k přečtení. Kniha plná tajemna, překvapení, lásky, žhavá, napínavá. Za mě pět hvězdiček.

Jita160
21.01.2023 5 z 5

To vůbec nebylo špatný. Závist...kam ta člověka může až dostat.
Skvělé čtení,kniha pro mě byla poutavá, žhavá,tajemná a napínavá.
V průběhu čtení jsem cítila strach....Je to opravdu všechno tak jak to vypadá,Že se jí nic nestane,Že to není to co si myslím,Vyjde jí to nakonec?
Prostě mě to chytlo a byla jsem vážně překvapená všemi událostmi a nečekanými zvraty.
O takovou nejlepší kamarádku by vážně nikdo nestál.Bylo by možná dobře,ověřit si i ty svoje:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D

Lala519
21.01.2023 5 z 5

Tuhle knihu jsem četla na doporučení od ségry a naprosto mě to vtáhlo. A moc se těším na další knihy od autorky. Doufám, že touhle nekončí.

MAU256
04.01.2023 4 z 5

"Jsi láskou mého života. To si navždy zapamatuj."

Knížka se dobře četla, byla to taková nenáročná jednohubečka. Nečekala jsem takový zvrat, jak se může člověk v člověku neskutečně mýlit. Vždyť to byla její nejlepší kamarádka? Jsem ráda, že to nakonec dopadlo se všemi tak, jak by si asi každý zasloužil a ona našla to, po čem snad každá žena touží... , lásku na celý život.

tom24165
01.01.2023 5 z 5

Náhodou tento příběh je velmi dobře napsaný. Postavy dobře popsané. Četlo se mi to jedna radost.

TeJ
01.01.2023

Boze. Horsi knizku sem fakt necetla. Slatanina jinak bych ti nenazvala. Lituju penez ze jsem ji koupila.

Jeanine8
01.01.2023 2 z 5

Nevím, jak knihu popsat.....Samé citoslovce, na mě moc "uječené", pokud to jde vůbec napsat o knize.....Jestli to někdo jednou namluví, tak klobouček :-D

moma08
31.12.2022

Knihu jsem přečetla během dneška, ale vůbec mi nesedl styl psaní, přitom nápad na příběh to nebyl špatný.
Nechci to hodnotit hvězdami, jelikož si uvědomuji, že napsat knihu tak, aby sedla každému nejde a dle hodnocení vidím, že jsou ženy, kterým se líbila a to je dobře, ale já mezi ně bohužel nepatřím.

Lucy93
30.12.2022 5 z 5

Kniha se mi moc líbila :-) oddechovka ve které nechybí napětí, romantika a ten ,,princ na bílém koni,, kterého by chtěla každá :-)

NatálieK.
28.12.2022 5 z 5

Ten příběh by se mně líbil i zfilmovaný. Na prvotinu autorky, klobouček. Těch pár nedostatků, přimhouřím oko. Zase tolik toho nebylo.

Dela90
27.12.2022 5 z 5

(SPOILER) Elizabeth je mladá, tak trochu naivní a nezkušená. Bohužel se zaplete s právníkem Matthewem, který ji bere jako svůj majetek a když pískne, tak ona přiběhne. Zpočátku to Elizabeth vyhovuje, ale posléze zjišťuje, že tohle není to pravé ořechové, navíc zjistí, jak se věci mají a chce s ním jednou provždy skoncovat. V tom ji vypomáhá její nejlepší kamarádka Susan. Společně se přihlásí do pěvecké soutěže a začne tam zářit. Matthew se však jen tak nevzdá a tak když je nejhůře a ji kdosi sleduje zakročí neznámý muž. Později Elizabeth zjistí, že se jedná o hereckou hvězdu Williama. Že by přeci jen nebyli všichni muži stejní? Bude jim osud přát nebo jim bude neustále někdo házet klacky pod nohy, protože tento svět v Hollywoodu je plný intrik, zrady nejrůznějšího charakteru, nebezpečí či pomsty.
Co myslíte zbaví se Elizabeth jednou provždy Matthewa, za jakou cenu? Jakou roli v tom sehraje nejlepší kamarádka a co její táta? Budou mít s Willem šťastný konec?

Příběh začíná tím, že se Elizabeth schází s Matthewem ze začátku to vypadá ok, ale Vám po chvíli dochází, že to rozhodně není zdravý vztah. Ona si myslí, že je jeho milenka, ale on ji vnímá spíš jako svůj majetek. A dost s ní zametá. Fakt jsem měla sto chutí ho nakopat do zadku, už od prvních kapitol. Chlap, který se chová k něžnému pohlaví takhle, podle mě není chlap, ale ubožák.
O Susan jsem si udělala špatný obrázek hned na začátku knížky, ale někdy prostě nemůžete člověka odhadnout na první dobrou.
Pěvecká soutěž byla naprosto dokonalá, moc mě to bavilo. Skvěle popsané prostředí.

Od toho šíleného rozchodu jsem jenom koukala s otevřenou pusou, protože skoro v každé kapitole se něco stalo. Něco se rozuzlilo a něco dalšího zamotalo. A já byla napnutá, jak struna, protože jsem chtěla vědět, jak to dopadne.

William to je kapitola sama o sobě, toho chcete mít doma! To, jak na ni vůbec nespěchal, dával ji prostor i s tím prvním polibkem. Kde se takový chlap shání? Ke konci knížky jsem se už smála a bylo mi ho dost líto, je vůbec možné tolikrát ztratit tak důležitou věc jako prstýnek? :D:D:D

Knížku bych doporučila všem, kteří si chtějí přečíst neotřelý romantický/erotický příběh s dávkou nebezpečí, u kterého se budete smát, brečet, plesat štěstím nebo jen koukat, jako, že cože? Protože nebudete chápat, jak je tohle možný. Příběh má děj, ve kterém se rozhodně neztratíte, ale budete chtít číst dál a dál.

“První polibek může být jakýmsi potvrzením, že nám protějšek vyhovuje, stejně tak ale i katem možného svazku. Když už první pusa není to, co čekáme. I taková je jeho síla.”

“Láska je důvěra, opora, objetí. Slitování, výdrž, síla. Slib a jeho dodržení. Láska je odpověď i východisko.”