Maverick25 Maverick25 komentáře u knih

☰ menu

Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Kniha není vůbec špatná. Čekáte do poslední chvíle, jak to všechno dopadne. Konec mě však zklamal. Občas mám z Kingových knih pocit, že neví jak celý příběh ukončit a to je i případ této knihy. Konec mi přišel takový všelijaký, rozuzlení ve stylu nevím jak to ukončit, tak tam prostě něco napíšu. Možná bych spíš uvítal nějaký otevřenější konec, než ten originální. Přišel mi "uhozený" a nehodný autora jeho velikosti.

04.03.2020 3 z 5


Dlouhý pochod Dlouhý pochod Stephen King

Příběh vyprávěný tak, že se od něj nemůžete odtrhnout. Skvělá psychologie postav a přibývající dramatičnost. A i když je od začátku jasné jak kniha dopadne, dá se přečíst bez problémů jedním dechem. Jedna z mála knih od Kinga, kde jsem spokojený s koncem.

04.03.2020 5 z 5


Zelená míle Zelená míle Stephen King

K této knize snad není potřeba komentář. Výborný příběh, skvěle napsaný. A navíc, výborně zpracovaný film ke knize. Jedna z mála velmi povedených adaptací.

04.03.2020 5 z 5


To To Stephen King

Výborná klasika od Kinga. Propracovaný Roman, ke kterému se vždycky rád vrátím.

04.03.2020 5 z 5


Růženky Růženky Stephen King

Nějak nevím jak se k této knize postavit. Přiznám se, že ji mám již delší dobu rozečtenou a nějak se mi k ní nechce vracet. Kinga mám rád, ale tahle kniha (jako i nějaké další od něj) mě vůbec nezaujala a nemůžu se do ní začíst. A to neberu v potaz, jestli jí psali dva lidé nebo jen jeden, beru ji jako celek, jako Kingovku.

04.03.2020 2 z 5