marketa9356 marketa9356 komentáře u knih

☰ menu

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Za mě tři hvězdičky. Nijak mě to neurazilo, ale ani nenadchlo. Erotické scény jsou ale velmi pěkně propracované, nápadité a vzrušující, zejména v první polovině knihy, kdy je vztah mezi milenci opravdu nepřátelský.

22.12.2014 3 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Oddychovka... mně se to upřímně líbilo. Přečetla jsem to za pár dnů, nešlo knížku odložit. Někdy mě poněkud iritovalo chování hlavní hrdinky, ale o to více mě potěšil konec. Za přečtení nicméně stál jen první díl z celé trilogie... ostatní bych stavěla na roveň průměrných jihoamerických telenovel obohacených o erotické scény, které jsem už i ve druhém díle přeskakovala.

22.12.2014 4 z 5


Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Úžasná a opravdu velmi napínavá knížka! Nevím, co více k tomu dodat. Zkrátka detektivka, která uspokojí velmi náročné čtenáře. Druhý díl již nebyl tak napínavý jako ten první, ale i tak jsem ho zhltla a chystám se na třetí. Za mě hvězd bez váhání!

22.12.2014 5 z 5


Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Očekávala jsem od knížky mnohem víc. Přišlo mi, jako by byla psaná ve spěchu... Nápad je úžasný, ale dle mého názoru nedostatečně propracovaný. Uspokojí podle mě spíše mladé čtenáře :)

22.12.2014 3 z 5