Luky024 Luky024 komentáře u knih

☰ menu

Hladovění pro zdraví Hladovění pro zdraví Vilma Partyková

Knihu jsem si přečetl ze zvědavosti a musím říct, že mě ohromila její komplexnost. Dozvěděl jsem se spoustu informací jak o hladovění, funkcích lidského těla i o urinoterapii. Praktikuji jednodenní půsty a tato kniha je pro mě do budoucna inspirací pokračovat, případně se posunout dál.

02.11.2023 5 z 5


Jak správně myslet, jednat a mluvit Jak správně myslet, jednat a mluvit Dale Carnegie

Kniha je dobře a jasně napsána. Možná škoda, že jsem se k ní dostal až v pozdějším čase a věku kdy už spoustu zde uvedených věcí znám a praktikuji. Každopádně není zlé si tyto věci připomínat. Knihu určitě doporučuji ke čtení

29.08.2023 3 z 5


Urinoterapie očima lékaře Urinoterapie očima lékaře Vilma Partyková

Určitě je to výborné čtení pro někoho kdo má opravdový zájem o své zdraví. Toto tabuizované téma je zde rozvedeno do širších souvislostí a jsou tu i praktické rady. Dozvěděl jsem se zde spoustu nových informací a našel jsem zde spoustu nových podnětů k práci na sobě. Děkuji a vřele doporučuji

07.08.2023 4 z 5


Sláva strojů a měst Sláva strojů a měst Jaromír Rašín

Myšlenky v této knize jsou stále aktuální. Velmi podnětné čtení. Mohu vřele doporučit

17.07.2023 5 z 5


Středa nám chutná Středa nám chutná Iva Procházková

Knížka, kterou jsme četli ve čtvrté třídě. Knihu si pamatuji i po 20 letech. Je pravdou, že název jsem mnohokrát za tu dobu zapomněl, ale děj a myšlenku mám v hlavě stále. Vřele doporučuji ke čtení všem dětem na prvním stupni.

03.04.2021 5 z 5


Bohatý táta, chudý táta - Co bohatí učí svoje děti a chudí a střední vrstvy ne Bohatý táta, chudý táta - Co bohatí učí svoje děti a chudí a střední vrstvy ne Robert T. Kiyosaki

Kniha je určitě čtivá. Je i zajímavá a proto ji doporučuji přečíst všem. Zajímavé je, že spoustu věcí co autor píše jsem věděl, ale spojil jsem si je až při čtení. Souhlasím také s tím, že ne všichni lidé mohou praktikovat to co se v knize píše.

20.02.2021 4 z 5


Vlčkův sešit špatností Vlčkův sešit špatností Ian Whybrow

Moje první kniha, kterou jsem v dětství dostal od prarodičů. Rád na ni vzpomínám. Klasická dětská knížka, kterou můžu vřele doporučit.

11.02.2021 5 z 5


Běhej, dokud můžeš Běhej, dokud můžeš René Kujan

Knihu jsem přečetl za jeden den, takže za mě je určitě čtivá. Myslím si také, že knihu ocení spíše člověk co má s běháním nějakou osobní zkušenost, ale není to podmínkou. Knihu ale doporučuji všem, kteří mají rádi silné příběhy, protože tato kniha jeden takový vypráví.

06.01.2020 4 z 5


Běžící Buddha Běžící Buddha Sakyong Mipham

Kniha mně velmi potěšila co se týče kombinace běhu a meditace. Za mě osobně bych čekal více informací o běhu jako takovém. Ale pro laika, který s běháním třeba začíná to může být dobrá kniha. Určitě motivující. Doporučuji.

03.06.2019 4 z 5