lukashc lukashc komentáře u knih

☰ menu

Ve jménu mě Ve jménu mě Richard Eidenmann

Tak to byla velká nuda. Více dějových linek, které spolu vůbec nesouvisí - Ježíšovo ukřižování a zmrtvých vstání s bojem Římanů v Angli s původními obyvateli. Hlavní postavy se neustále potácí v jiných dimenzích mezi životem a smrtí. Táhne se to jak lepidlo.

01.02.2024 1 z 5


Mečem a krví Mečem a krví Pip Vaughan Hughes

Celou sérii hodnotím jako průměrnou. Děj se neskutečně vlekl. Zdlouhavé nezáživné popisy. Do čtení jsem se nutil a často u knížky usnul, což se mi nestává.

19.01.2021 3 z 5


Trofej Trofej Steffen Jacobsen

Kniha která si říká o zfilmování.

07.07.2018 5 z 5


Ve stádu je vlk Ve stádu je vlk František Sahula

Kniha trochu zaostává za svou předchůdkyní. Ubylo humoru. Autor se zaměřuje i na obdbí mimo kapelu Tři sestry. Za přečtení rozhodně stojí.

19.01.2015 4 z 5


Průša se nevrací aneb Hrál jsem ve Třech sestrách Průša se nevrací aneb Hrál jsem ve Třech sestrách František Sahula

U této knihy jsem se smál od začátku do konce. Sahula se zaměřuje na začátky kapely Tři sestry a popisuje zde těžko uvěřitelné historky proložené spousty alkoholu. Pro fanoušky Tří sester povinost.

19.01.2015 5 z 5


Soumrak templářů – Hledání svatého kříže Soumrak templářů – Hledání svatého kříže Tony McMahon

Je to taková jednohubka. Kniha se dobře čte a děj odsejpá. Nejvíce prostoru je v knize dáno obléhání Lisabonu. Další pasáže jsou podle mého dějově trochu ošizeny. Ale celkově dobrá a čtivá kniha.

19.01.2015 3 z 5


Postelová tajemství mistrů kuchařů Postelová tajemství mistrů kuchařů Irvine Welsh

Klasický Welshuv antihrdina, kterému čtenář nemůže jinak, než držet palce. Čím více Danny Skinner škodí Brianovi Kibbymu, tím je mi více sympatický.

15.01.2015 4 z 5


Cesta sněžných ptáků Cesta sněžných ptáků Robert Lyndon

Knihu jsem dostal od ježíška. Od přečtení první kapitoly jsem knihu nedokázal odložit. Příběh má spád a čtenáře doslova vtáhne do děje. Už se nemůžu dočkat pokračování.

14.01.2015 5 z 5