Luisa73 Luisa73 komentáře u knih

☰ menu

Matčina hra Matčina hra Sandie Jones

Emily se v baru potká s pohledným Adamem a zamiluje se do něj. Je připravená udělat pro lásku vše. Ale má těžkého protivníka – Adamovu matku, která dělá vše pro to, aby Emily Adama opustila. Emily bojuje ze všech sil, zdá se, že má vítězství téměř na dosah – nakonec však je vše jinak.
Skvělý psychologický thriler, který má spád a dobře se čte. Doporučuji.
Pozn. Jestli znáte film Příšerná tchýně, dost je to podobné, akorát závěr překvapí.

06.09.2019 5 z 5


Iluze pravdy Iluze pravdy Michal Vaněček

Rychlý spád, jednodušší děj, ale hlavně téma, které se dotýká nás všech. Po přečtení této knihy se člověk musí zamyslet, jestli se to doopravdy netýká I nás. Je pravda to co se píše, co nám noviny, internet a další média servírují pod nos, nebo je to jen upravená verze? Oddechové čtení, přečteno za jeden večer.

21.06.2019 4 z 5


Zlatá klec Zlatá klec Camilla Läckberg

Skvělé, skvělé. Dlouho mě takhle žádná kniha nepohltila. Pomsta ženy muži, který ji opustil a připravil o vše. Skvěle propracované od začátku do konce, výborná zápletka, odsýpalo to, nemohla jsem knihu odložit. A ten konec…. Vřele doporučuji. Přečteno za 1 den.

07.05.2019 5 z 5


Katarze Katarze Yrsa Sigurðardóttir

Temná kriminálka z Islandu. Nový případ ubitých mladých lidí souvisí se šikanou a její současnou podobou, odrážející se v sociálních sítích a kyberšikaně .Mezi Freyou a Huldarem to opět jiskří a I když mají výhrady jeden ke druhému, opět spolu tvoří skvělý vyšetřovací pár. Postupně odkrývají lži a krůček po krůčku směřuí k vyřešení krutého případu. Opět skvěle napsané. Miluji knihy od Yrsy.

07.05.2019


Jak ti zmizet ze života Jak ti zmizet ze života Katherine Center

Nic moc. Nezklame ani neoslní. Kniha o tom, jak krásná dívka při havárii letadla ochrne, přítel ji opustí, zamiluje se do fyzioterapeuta, ten ji nechce.......

25.03.2019