Luibara Luibara komentáře u knih

☰ menu

Prokletý rok Prokletý rok Kim Liggett

(SPOILER) No...nevím kde začít. Na tuhle knihu jsem se vážně těšila, četla jsem na ní spoustu pozitivních komentářů a to byl nejspíš můj problém. Mám pocit, že jsem četla něco úplně jiného. Jako chápu...je to dívčí román, nemá to být nic světoborného, ale přesto jsem od toho čekala víc.
Hlavní postava Tierney byla super, logicky uvažující holka, co se dokáže postarat sama o sebe. Ostatní postavy mi připadaly dost ploché a nezajímavé. Některé části mi připadaly dost nelogické - třeba část, kde všechny terorizuje jedna namyšlená holka a ony prostě nejsou schopni s tím nic udělat. Dost mě naštvala naprosto odfláknutá smrt Rykera. Jako vážně? To se rovnou mohl udusit rybí kostí....
Taky mě dost hlodala otázka: Proč by muži posílali pytláky na zabití svých dcer, i když ke konci bylo naznačeno, že muži ví, že ženy nemají žádnou magii?
Nakonec ale dávám dvě hvězdy za napínavé části a za nápad.

06.11.2020 2 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Já si myslím, že toto je nejlepší kniha ze série. Propracovaný děj. Není co k tomu dodat. Chvílemi bych to zkrátila, ale perfektně se mi to četlo. Potom, co jsem si to přečetla, jsem se dala znovu na rereading. Byla jsem chvílemi smutná nebo naštvaná až jsem křičela na celý dům, že tohle prostě nejde a, že to není možný. Jak Feyre přehlížela, jak jí Rhys pomáhal pod horou. No řekněte... není Rhysand úplně boží?

04.11.2019 5 z 5


Muži ve zbrani Muži ve zbrani Terry Pratchett

Nejpovedenější kniha Zeměplochy. Nejlepší mi přijde hláška ,,Navážka nesalutovat"

07.08.2018 5 z 5


Erik Erik Terry Pratchett

Tohle je jednoduše propadák. Ostatní knihy ze série jsou vtipné a zábavné. Tato má velmi trhaný děj. Musela jsem si to přečíst dvakrát abych tomu porozuměla.

07.08.2018 5 z 5