LucieB. LucieB. komentáře u knih

☰ menu

Chapadla ohně Chapadla ohně Ivona Březinová

Kdo ještě nezná tuhle povedenou partičku, bude příjemně překvapený. Dobrodružné příběhy, kde nechybí napětí, odvaha, ale taky krapet štěstí... Některé situace, do kterých se dostanou shodou okolností a náhod, mohou skončit špatně, pokud člověk nezná alespoň základy přežití pro konkrétní situaci - tentokrát je to boj s ohněm. Kdo by jej na dovolené na Kanárech čekal? Právě že nikdo...
Naše děti tuhle řadu milují. V knihovně máme všechny díly a vřele doporučujeme!
Zkuste www.gangodvaznych.cz

29.12.2022 5 z 5


Léčivá síla vody Léčivá síla vody Jarmila Mandžuková

Budete překvapeni, jak dokáže obyčejná voda zlepšit zdraví, co všechno vyléčí vodoléčba a jak je důležitý pitný režim. Tuto knihu doporučuju každému, kdo stejně jako já bojuje dnes a denně s vlastním pitným režimem.

18.12.2019 5 z 5


Táta to motá Táta to motá Ivona Březinová

Pomotané pohádky umí ze vyprávět tatínek ze všech nejlépe. Skvělá knížka pro předškoláky a první a druhé čtení.

19.11.2019 5 z 5


Léčba kočkou Léčba kočkou Olga Krumlovská

Magický vztah člověka a zvířete najdete v knize Olgy Krumlovské Léčba kočkou, která je určena nejen všem milovníkům koček a zvířat všeobecně, ale i těm, kdo se zajímají o přírodní energie a alternativní terapie. Kniha přináší informace z historie, mytologie, domestikaci, ale i komunikaci mezi zvířetem a člověkem. Autorka se zde upřímně vyznává k lásce o obdivu ke kočkám jako bytostem, ale své místo tu má i duchovní rovina a nechybí příběhy, které rozněžní každého milovníka koček.

06.11.2019 5 z 5


Ustrašená veverka Barborka Ustrašená veverka Barborka Andrea Reitmeyer

Líbí se mi univerzálnost příběhu, který je o povzbuzení a překonání sebe sama. Je vlastně jedno, s čím kdo bojuje, čeho se bojí a z čeho má strach. Důležité je se odrazit a udělat první krok. Pardon, první skok ????

06.11.2019 5 z 5


Mlsný ježek Toník Mlsný ježek Toník Andrea Reitmeyer

Příběh Mlsného ježka Toníka ukáže dětem, jak je důležité jíst pestrou stravu, kterou potřebuje jejich tělo, aby mohlo správně fungovat. Není důležité jíst úplně všechno, ale mít dostatek ovoce, zeleniny, bílkovin a minerálů a pak jim to bude běhat a skákat úplně samo! Je to knížka o překonávání zlozvyků a také o tom, že je třeba vydat se jinou, správnější a také daleko zdravější cestou.

06.11.2019 5 z 5


Účetní z Osvětimi: Vina Oskara Gröninga Účetní z Osvětimi: Vina Oskara Gröninga Reiner Engelmann

Knihy s tematikou holokaustu jsou velice tíživé, ale také velice důležité, protože nedovolí budoucím generacím zapomenout na hrůzy, které nikdy nelze z dějin lidstva vymazat. Na peklo, které si stvořili sami lidé v kontextu běhu času za strašně krátkou dobu, a pro přeživší generace se stalo ztraceným časem. Stvořili jej jednotlivci, nikoliv systém.

06.11.2019 5 z 5


Tlustoprdka, no a co? Tlustoprdka, no a co? Renáta Názlerová

Knížka mě nadchla životním nadhledem a skvěle vypointovaným příběhem. Nechybí humor, ironie, láska, sex, šarm, cestování, ale i rány osudu, které život přináší. Najdete tu skvěle namíchaný koktejl, který nemá chybět v žádném ženském románu.

06.11.2019 5 z 5


Spolu - Partnerský manuál Spolu - Partnerský manuál Sylvie Samsonová

Výborná kniha nejen pro páry, které pociťují krizi - vřele doporučuji!

06.11.2019