Luccyy98 Luccyy98 komentáře u knih

☰ menu

Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Velmi dobře napsaná kniha. Nemůži jinak ohodnotit než plným počtem hvězdiček. Je až neuvěřitelný, co se v knize odehrávalo a měla jsem celou dobu čtení husí kůži. Viola byla obdivuhodná žena a její příběh byl plný emocí. Zatím nejlepší kniha, co jsem četla z této tématiky.

16.11.2020 5 z 5


Na dostřel Na dostřel Taylor Adams

Kniha Na dostřel mě zaujala překrásnou obálkou a anotací Děj byl napínavý a akční. Ale přesto jsem si u téhle knihy skvěle odpočinula a zrelaxovala. Hltala jsem každé slovo a nemohla se dočkat další stránky. Kniha plná zvratů a nečekaných událostí.

21.09.2019 5 z 5


Mlčenlivé ženy Mlčenlivé ženy Kerry Fisher

Tato kniha byla úžasná, hltala jsem každé slovo a nemohla se odtrhnout od čtení. Kniha přečtená za 2 dny, kniha Mlčenlivé ženy je napsána čtivě a napětí v knize určitě nechybělo. Těším se na další knihy od této autorky.

27.08.2019 5 z 5


Přede mnou se neschováš Přede mnou se neschováš Mary Higgins Clark

Úžasná kniha, dobře se četla, líbily se mi krátké kapitoly. Nemohla jsem se odtrhnout ani minutu. Žádné zbytečné protahovaní příběhu. Je to první kniha od této autorky, co jsem četla a určitě si přečtu další. Doporučuji, kdo má rád dobré detektivky a odreagování.

29.03.2019 5 z 5


Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Tuto knihu jsem dostala k Vánocům a dostala jsem se k ní až teprve nedávno, kniha se mi moc líbila, četla se jedním dechem. Začátek se sice docela táhnul, ale knížka byla opravdu napínavá. Navíc má kniha super obálku. :)

26.03.2019 4 z 5