Lia_and_Petty Lia_and_Petty komentáře u knih

☰ menu

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Zatím jsem od autorky žádnou fantasy nečetla, ale její ostatní knížky mám moc ráda, takže jsem se do knihy pustila, ač upírů a vlkodlaků už jsem trošku přesycená. Ovšem autorka nezklamala, tajemný svět, který vytvořila je naprosto skvělý a rozhodně překvapivý. Začátek byl trošku zdlouhavý a člověk se snaží pochopit, jak ten svět vlastně funguje, aby později zjistil, že je vlastně všechno jinak. Užila jsem si příjemné napětí, které mě nutilo hltat jednu stránku za druhou až do samotného konce. Hlavní hrdinka mi přirostla k srdci téměř okamžitě a Hawke? Toho prostě nejde nemilovat. Co mi dělalo trošku problémy, byla elektřina v době, kdy se jezdí na koních, vůbec jsem se nedokázala ukotvit v nějakém čase. Co naopak oceňuju velmi, je krásná obálka. Druhý díl rozhodně potřebuju hodně brzy.

21.01.2022 5 z 5


Kluk odvedle Kluk odvedle Kasie West

Knížky od autorky mám moc ráda a u téhle mě moc bavilo, že Charlie nebyla typická holka, ale vyrůstala s bratry a kamarádem odvedle. Romantická linka byla naprosto skvělá, krásně to mezi ní a Bradenem jiskřilo a skvělou zápletku umocňovalo i to, jak se k jejich lásce stavěli bratři Charlie. Skvělá oddychovka, přečteno za jeden večer.

29.12.2021 5 z 5


Miluju tě. Já vím Miluju tě. Já vím Nofreeusernames (p)

Do téhle knížky jsem se pustila a vlastně jsem vůbec nic neočekávala, protože hodnocení má naprosto příšerný. Za mě je moc fajn romantická linka, vtipné chaty, grafické zpracování knihy a i když je autorka dost často kritizována za to, že neumí psát, já si myslím, že psát umí. Jen by se mohla vyvarovat neustálých narážek na nějaké seriály a filmy včetně spoilerů na ně. Na člověka to působí, že vlastně neví, o čem psát, tak postaví knížku na starém dobrém osvědčeném... Co mě vyloženě vytáčelo, bylo chování Chrise, takového kreténa aby jeden pohledal. Horko těžko se mi vžívalo do toho, že se do něj vůbec někdo může zamilovat.

29.12.2021 3 z 5