Leniiiiik Leniiiiik komentáře u knih

☰ menu

Jezerní hřbitov Jezerní hřbitov Paul Cleave

Zřejmě jsem měla velká očekávání, ale kniha mě příliš nenadchla. Příběh byl zajímavý, ale trochu předvídatelný a ze začátku nudnější.

30.05.2019 2 z 5


Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše John Gray

Kniha, kterou by si měl přečíst každý! Čekala jsem původně humorně podané rozdíly mezi partnery, ale mile mě překvapilo, jak detailně je popsáno, v čem se muži a ženy liší a co zlepšit, abychom se správně pochopili..ženy aby například nečekaly, že jim budou partneři číst myšlenky a oni, že by měli ženám hlavně naslouchat. Často si rozdíly mezi námi neuvědomujeme.

03.04.2019 5 z 5


Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Skvělá odpočinková knížka. Příjemný jednoduchý, ale zajímavý příběh i ze života. Doporučuji.

03.04.2019 3 z 5


Černá voda Černá voda Kerstin Ekman

Ač je tato kniha uznávaná a většinou dobře hodnocená, byla jsem z ní opravdu zklamaná. Prvních 300 str. se tam vpodstatě nic neděje, až na úvod. Popis děje je roztahaný a o ničem. Těšila jsem se alespoň na rozuzlení na konci a pointu, ale opět to samé. Byla to ztráta času.

08.03.2019 odpad!


Můj divoký rok Můj divoký rok Robin Rinaldi

Silná autobiografie a tom, co se může stát s pocity ženy, pokud jí není dopřáno splnění základní touhy - být matkou. Rozhodně to nevidím jako chlubení, ale otevřenou zpověď vášnivé ženy, která prostě Musela udělat tu zdánlivou (nebo možná opravdovou životní) chybu, protože nemohla žít s tím, že by se v jejím životě bez dítěte nestalo už "Nic". Skvělá knížka, u které do posledních stránek nevíte, jak její životní příběh skončil.

25.02.2018 4 z 5