Kuneší Kuneší komentáře u knih

☰ menu

Recepty od maminky - 132 nápadů, co vařit dětem i celé Recepty od maminky - 132 nápadů, co vařit dětem i celé kolektiv autorů

Knížku jsem si půjčila v knihovně, ale po prolistování jsem byla trochu rozčarovaná. V knížce je jakýsi úvod, ve kterém je zmíněno, co by kojenec cca do 1. roku neměl jíst.. Ihned v první kapitole s názvem Kašičky jsou ve většině receptech suroviny jako mléko, tvaroh, med, máslo, atd.. Což jsou suroviny, které by právě jíst neměl.. Pro jak staré děti tedy kuchařka je? Pokud hledáte nějakou kuchařku s inspirací na první příkrmy a stravu do cca 1. roku života, tak tato to rozhodně není.

28.02.2019 2 z 5


Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Chtěla jsem něco odpočinkového a to přesně tato kniha splnila.

31.07.2017 5 z 5


Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Jsem nadšena.. knížku jsem přečetla jedním dechem :)

24.08.2014 5 z 5


Naivní detektivka z knihovny Naivní detektivka z knihovny Jana Chroustová

Na knížku jsem se těšila, brala jsem ji jako odpočinkovou četbu.. do knížky jsem se nějak nemohla začíst a nakonec mě její konec velmi mile překvapil a četla bych i dál, ale byl konec..

15.07.2014 3 z 5


Muž z ostrova Lewis Muž z ostrova Lewis Peter May

Musím říct, že tato kniha se mi líbila více než první díl trilogie - Skála.. vyprávění nemocného starce se plynule přesunulo do minulosti, kde nám odvyprávěl svoje ne moc šťastné dětsví a dospívání.. na knize se mi líbilo, že přechody mezi minulostí a přítomností byly plynulé, nebylo to jako u prvního dílu, kdy po kapitole odehrávající se v přítomnosti většinou následovala kapitola z minulosti a naopak.. nu.. z knihy Muž z ostrova Lewis jsem nadšená! rozepsala bych se i víc o tom, co se mi líbilo, ale to už bych prozradila moc z příběhu :) ať se každý sám přesvědčí :)

06.04.2014 5 z 5


Slepá skvrna Slepá skvrna Torkil Damhaug

Musím říct, že to bylo suprové čtení.. knížku jsem nechtěla ani na chvíli odložit.. jak již bylo řečeno u několika komentářů ke knížce, je zde opravdu dosti chyb v textu.. ale tak dojem mi to nezkazilo, autor za to nemohl a určitě zkusím i další knihu od tohoto spisovatele :)

23.03.2014 5 z 5