kristyna8047 kristyna8047 komentáře u knih

☰ menu

Defy: Nebezpečná láska Defy: Nebezpečná láska L. J. Shen

Tahle malá jednohubka se mi líbila. Trochu mě mrzelo, že to zrovna s tímhle párem šlo tak rychle, protože Jaime byl přesně můj šálek kávy :D Díky tomu, že je kniha tak krátka tu pro nějaký větší příběh není, ale i tak L. J. Shen to zase zvládla a nezklamala mě.

18.09.2020


Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Za mě nejlepší díl v sérii. Vica s Emilií jsem si hodně oblíbila, protože tenhle příběh se liší. Není to klasická kniha, kterou bychom mohli v tomto žánru najít a shrnout slovy chci tě, pojď se mnou na rande - ne díky - no dobře půjdu - pak nějaká drobná hádka a v závěru si hrdinové padnou do náruče a odjíždí do západu slunce....
Ale jak je psáno v komentářích níže, uznávám, že takhle kniha asi nebude pro každého. Za mě ale palec nahoru.

18.09.2020


Bane: Prokletá láska Bane: Prokletá láska L. J. Shen

Bane... no co k tomu říct? V první řadě vůbec nechápu co dělá v téhle sérii, když nepatří k Hot Holes. Ve výsledku u mě patří k něm horším, umístila bych ji před Rucuse, který je u mě nejhorší. Příběh měl pomalejší rozjezd, skutečně se začalo něco dít až tak v půlce knihy. Postava Bana mi někdy lezla na nervy, ale ne tím příjemným způsobem.
No ale z té lepší stránky - opravdu jsem ocenila neovyklý příběh hlavní hrdinky Jesse (nebo alespoň já takovou knihu ještě neviděla) a snahu poukázat a tento problém, který je nezřídka zameten pod koberec. Jak už jsem psala u Ruckuse, za mě je to slabší kniha, ale ne ztráta času, pokud máte rozečtenou sérii, určitě pokračujte i s touhle knihou.
Uvidíme jestli série o dětech Hot Holes, které tu má v roce 2021 začít vycházet předčí má očekávání a sesadí Viciouse z pomyslného prvního místa

18.09.2020


Opráski z historje svjeta – Ževlička, Ěžíž apár kikotú Opráski z historje svjeta – Ževlička, Ěžíž apár kikotú Jaz

Jak to tak u těhle knih bývá, některé části jsou vtipnější než jiné. "historje svjeta" je sice slabší než "historje česká". Pokud Vás baví česká, bude vás bavit i toto. Ale jak bylo řečeno níže, je nutné dějiny alespoň trochu znát, jinak vám to bude připadat jen jako sprzněný paskvil, který nakreslilo dítě ve školce.

18.09.2020 5 z 5


Belzebubové Belzebubové JP Ahonen

Na knihu jsem narazila v obchodě náhodou. Ihned mě zaujala nejen názvem, ale i obálkou a já hlupačka jsem nahlédla dovnitř......No jako metalhead jsem si ji hned běžela koupit a už v autobuse jsem četla.
Pro někoho kdo pochopí humor knihy a problémy této "černé" rodinky bude skvělou oddechovkou, u které se bude bavit od začátku až do konce.
Za mě tedy shrnutí - skvělá kniha, která nesmí chybět v knihovničce žádného "metloše". Prosme Antikrista za pokračování :D

18.09.2020 5 z 5


Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

Takhle kniha se mi líbila, ne tak jako Vicious, ale podstatně více než Ruckus, autorka si to u mě vyžehlila :D
Kniha byla velice čtivá a kupodivu ne nijak "uměle" protakovaná, jako to podobných knih bývá. Osobně jsem si Edie zamilovala nejvíc ze všech holek série, mé srdce má z mužů asi Vicious, ale uvidímě co Bane, určitě si to přečtu.

04.07.2020


Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Když bych se na knihu podívala z hlediska jejího žánru, byl by určitě někde v první polovině. Byla to hezká kniha, kde nebylo ničeho přes míru, ale pokud bych se na to měla podívat z hlediska knih autorky nebo jen této série patří k těm slabším. Jak už bylo psáno níže, příběh se táhl a hlavní hrdinka byla na můj vkus taková moc melancholická a nerozhodná (ale chápu, že když někdo umíra tak to asi není moc pozitivní :D). Kdybych to měla shrnout - není to nepovedené, autorka má i lepší knihy, ale přečtením určitě nic nezkazíte a rozhodně to není ztráta času.

26.05.2020


Pískomilové a jejich chov Pískomilové a jejich chov Vladimír Motyčka

Skvělá kniha. Doporučuji každému chovateli pískomilů.

27.01.2015