Kolega Kolega komentáře u knih

☰ menu

Záliby císařovny Sisi Záliby císařovny Sisi Dagmar Beňaková

Krásná 4 kniha, vhled do života a zálib císařovny je doprovázen bohatým obrazovým materiálem a krásně se čte, díky jen tak dál. Je to dosud nejhlubší pohled do osobnosti Sisi a jistě si tuto knihu oblíbí řada čtenářů a zejména čtenářek. Čtvrtá kniha si samozřejmě zaslouží nejen pět hvězd, ale i pět rudých růží, blahopřeji. Velký dík i redakci, které se spolupráce s autorkou skutečně daří a povedlo se, díky.

17.04.2024 5 z 5


Dopisy od Sisi – Dosud nezveřejněná korespondence císařovny Dopisy od Sisi – Dosud nezveřejněná korespondence císařovny Alžběta Bavorská

Je to třetí kniha od autorky v krátké době. Ale tentokrát to je nejen literární, ale hlavně badatelský počin, ve kterém je skryto skutečně velké množství badatelské i překladatelské práce. Lze jen gratulovat. Pět hvězd je málo. Dík i redakci s přáním další plodné spolupráce. Děkuji.

11.10.2023 5 z 5


Za sluncem po stopách císařovny Sisi Za sluncem po stopách císařovny Sisi Dagmar Beňaková

Povedlo se, na světě je 2 kniha "Za sluncem po stopách císařovny Sisi". Podařilo se mne být na křtu nové publikace v Městské knihovně v Praze. Vystoupení autorky bylo fundované a suverénní, jen tak dál. Kvituji zprávu, o tom, že se chystá v létě vydání "Dopisů od Sisi". Tento počin v kategorii "krásné literatury faktu", si zaslouží skutečně 5 hvězd, jak pro autorku, tak i redakci, děkuji.

12.05.2023 5 z 5


Toulky po stopách císařovny Sisi Toulky po stopách císařovny Sisi Dagmar Beňaková

Kniha mne velice zaujala. Konečně něco, kde se snoubí znalosti, cit pro věc a profesionalita. Poklona autorce za krásný pohled na zajímavou osobnost a spoustu práce. Redakci dík a 5 hvězd za šťastnou ruku při výběru titulu. Děkuji.

27.09.2022 5 z 5