knihomolka11 knihomolka11 komentáře u knih

☰ menu

Zloději dýmu Zloději dýmu Sally Green

Obrovské zklamání!
Začneme kladnými body: prvním plusem je svět, který byl podle mě vymyšlený a popsaný dobře, k tomu se váže i mapka na začátku knihy, která se mi líbila, je sice velmi jednoduchá, ale přitom mi přijde krásná. Další plus čtivý děj, knížka se četla velmi rychle a se stylem psaní autorky jsem neměla problém.
Tak a teď zápory: první zápor jsou postavy, celá knížka je z pohledu celkem 5 postav (Catherine, Ambrose, March, Edyon a Tash), z těchto 5 postav jsem se dokázala tak nějak vžít do 2, což je pro mě hodně málo. Ostatní postavy mi byly tak nějak jedno, nezajímalo mě, co se s nimi stane. Pokud jsem tedy četla děj z jejich pohledu, tak jsem se nudila. Dalším záporem jsou zde samotní démoni, celá knížka je v podstatě postavený na démonech, kteří zde ale vlastně ani nejsou. A to myslím doslova, kde se s nimi setkáme je jen na začátku a na konci knížky, jinak jako by se po nich zem slehla. A jako poslední zmíním příběh knížky, tím myslím, že jsem celou knížku čekala na nějakou pořádnou akci, kterou bych si mohla užít a nemohla se odtrhnout. Akce jsem se nakonec tedy dočkala, ale až na konečných asi 30 stránkách? Z celkového počtu 410 stránek je pro mě 30 opravdu málo.

27.04.2020 2 z 5


Vévodkyně Vévodkyně Nichole Chase

Je to super oddechovka. Nesmíte od knížky nic očekávat, není to něco, co vás něčím překvapí, nebo byste nečekali. Ale při čtení jsem se bavila a v době zkouškového mi knížka pomohla se odreagovat.

21.01.2020 5 z 5


Jako kolibřík Jako kolibřík Barbora Škovierová

Tak tohle bylo hodně špatný. Ani vlastně nevím, co bych měla na knížce hodnotit, protože neměla ani nějaký děj, nějakou zápletku. Všechno bylo tak nějak naznačené, ale nic dodělané, prostě to tak nějak skončilo a nic. Hlavní postava Sofie mě neskutečně vytáčela celou knížku a nikoho jiného jste vlastně poznat ani nemohli. Bohužel tohle bylo jedno velké zklamání!

18.01.2020 odpad!


Na lovu Na lovu Meagan Spooner

Na lovu se mi velmi líbilo, ani jsem nečekala, jak moc mě kniha pohltí. Velmi dobře zpracovaná oddechovka.

25.07.2019 5 z 5


Všechno je v pohodě Všechno je v pohodě Nina LaCour

Kniha v sobě nemá žádný extra příběh, ale právě to je na ní tak kouzelné. Je to velmi krátká a smutná knížka, kterou máte přečtenou za pár hodin, ale nezanechá vás chladným.

25.07.2019 5 z 5