KatnissEverdeen KatnissEverdeen komentáře u knih

☰ menu

Smrková Tišina Smrková Tišina Kristýna Sládečková

Mě to teda bavilo a moc! :) I přes nízké hodnocení jsem to riskla a vůbec nelituju. Šumava krásně vykreslená a jednotlivé postavy taky. Určitě stojí za přečtení.

30.08.2023 4 z 5


Na smrt Na smrt Jozef Karika

Nejlepší kniha, jakou jsem kdy četla. Už to budou 2 roky, co jsem ji dočetla, ale v hlavě jí mám pořád, jak kdybych ji přečetla včera. Kdykoliv ji zahlídnu ve svojí knihovně, hned se mi celá promítne v hlavě a říkám si, jak se těšim až si jí přečtu zas. Pro mě fakt mistrovský dílo! :)

28.08.2022 5 z 5


Útočiště Útočiště Jérôme Loubry

Bavilo!! :) Neskutečně napínavý příběh, který se těžko odkládal. Zajímavý pohled do lidské mysli a o zvraty tam teda nebyla nouze. Ten konec taky velký překvápko. Od autora si určitě zas ráda něco přečtu.

28.08.2022 4 z 5


Sklenice srdíček Sklenice srdíček Jennifer Hillier

Tak tahle knížka byla něco! :) Přečtená za 2 dny a musím říct, že jsem ji nemohla dát z ruky. Myslím, že měla vše, co má dobrej thriller mít, napínavá, tajemná a trošku psycho. Pravda, že konec mohl být trošku lepší, ale i tak nechávám 5 hvězdiček. Knížku určitě zařadím mezi mé oblíbené a od autorky si ráda přečtu i další knihy.

07.02.2022 5 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Naprosto neuveritelna knizka, napsana uzasnym stylem. Kdykoliv si na ni vzpomenu, okamzite mam slzy v ocich, jednoduse nezapomenutelnej pribeh, o tom jakej zivot proste je ) srdcovka :))

19.10.2014 5 z 5