katherine6984 katherine6984 komentáře u knih

☰ menu

Ostrov bouří Ostrov bouří Leonora Christina Skov

Začátek knihy byl hezký a pokračovalo to zajímavě ale ten konec mi přišlo jako by to psal mentálně postižený člověk. Dávám tomu 59%-60%

04.03.2023 3 z 5


Dvojitá ozvěna Dvojitá ozvěna Hynek Čapka

Kniha byla sice dobře sepsána ale částečně jsem se nudila což je očividně normální když je to moje první romantická kniha za život. Jinak mě štvalo to že jsou tam chyby v pravopisu,kdo to má pak luštit?. Ale romantika z reálného života z filmového prostředí to by mě nenapadlo. Ale za ty chyby a částečnou nudu dávám 4 hvězdičky z 6

28.10.2021 3 z 5


Písečná bouře Písečná bouře James Rollins (p)

Kdyz jsem videla tuto knihu v levnych knihach podle nazvu jsem si myslela ze je to nejaky triler ale kdyz jsem zjistila o cem ta kniha je zaujalo me to jeste vic az jsem si nakonec pisecnou bouri koupila.
Doma jsem ji cetla az do 150 str.
Siapse je o tom ze v muzeu se obevi zariva koule ktera poletuje vsude okolo ruznych artefaktu. Kdyz si nocni hlidac svetla vsimne zacne to sledovat nakonec muz jmenem Harry nedopadne dobre.
Muzeum bude uzavreno specialni jednotkou kvuli vysetrovani.
Korejsky gang unese mladou divku kterou detektiv nakonec zachrani. Velitele korejskeho gangu zastreli ale nevi se ze mel komplice ktery pracuje na policii.
Zajima vas zbytek tak si tuto knihu prectete vrele doporucuji

01.02.2020 4 z 5


Profesionální voják Profesionální voják Steven Pressfield

Tuto knihu a jeste par dalsich jsem si vcera koupila v plzni. Hned jsem si ji zacala cist ve vlaku kdyz jsem jela domu. Moc se mi libila prvni kapitola. Krasne spisovatel uchvacuje dejem a detaily.
Ps: V knize pokracuji dal

01.02.2020 4 z 5


Dokonalý zabiják Dokonalý zabiják Ward Larsen

Zbožňuju detektivky a proto jsem zkusila random napsat dokonalá vražda a jediný co se mi líbilo byla tato kniha určitě si jí přečtu.

22.11.2019 5 z 5