katerina8242 katerina8242 komentáře u knih

☰ menu

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Nevím, kdo tuto knihu zhodnotil jako knihu roku 2015...Nuda jak blázen, měla jsem docela problém ji dočíst. Pořád se tam opakovalo totéž dokola...zdlouhavé. Začalo mě to bavit až těsně před koncem, kde se to KONEČNĚ nějak vyhrotilo.

12.01.2016 3 z 5


Americký sniper Americký sniper Jim DeFelice

Nejdřív jsem také viděla film, ale vzhledem k tomu, že vím, jak se knihy dokáží lišit od filmu, rozhodla jsem se knihu přečíst.

Kniha je napsána docela stroze a zachycuje jednotlivé příhody z boje, výcviku i osobního života. Nedá se moc říct, že by to dějově plynulo. Film byl v tomto ohledu lepší.

Moc nechápu, proč se lidé pozastavují nad tím, že je to napsáno "propagandisticky". Jde o osobní zážitky a zkušenosti amerického vojáka, tak jak by to mohlo být napsáno jinak?

Každopádně mě zaujala tématika a rozhodně si o SEALech ještě něco přečtu!

21.04.2015 3 z 5


Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Pohodové čtení. Líbilo se mi prolínaní dějů, i když na začátku to bylo trošku chaotické. Člověk se dokáže dobře vcítít do jednotlivých postav a jejich momentálních pocitů.

21.04.2015 4 z 5


Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Flynn píše skvěle, člověk se u jejích knížek nenudí, nicméně tematicky mi to vůbec nesedlo. Pochmurné a zkažené. Napínavý závěr knihy a neočekávané rozuzlení vražd. Budu se opakovat, ale Zmizelou žádná její kniha nepředčí.

21.04.2015 3 z 5