Kate_rin Kate_rin komentáře u knih

☰ menu

Tam kde žijí divočiny Tam kde žijí divočiny Maurice Sendak

Četla jsem ji jako malá. A bála jsem se těch příšer. Příběh mi nedával smysl a nelíbil se mi. Několik let poté jsem náhodou v televizi zahlédla film na motivy této knihy. Ten byl opravdu špatný.

04.03.2021 2 z 5


Johnny Cash Johnny Cash Stephen Miller

Čtivá kniha, především první polovina knihy se mi velmi líbila. Ale jak už je tu napsáno, kniha obsahuje několik tiskových a gramatických chyb :) což mně často rozptylovalo.

04.03.2021 5 z 5


Velmi osobní kniha o zdraví Velmi osobní kniha o zdraví Margit Slimáková

Kniha je hezky graficky zpracovaná a dají se v ní najít zajímavé informace. Často mi bohužel přišly složitě interpretované, kniha mi přišla celkově nekonzistentní, a jak už je psáno pode mnou, i já jsem v knize různé kapitoly přeskakovala. Obecně se mi na osobnosti Margit mnoho nelíbí, ale knihu hodnotím jako relativně zdařilou.

04.03.2021 3 z 5


Mé cesty do hlubin mozku Mé cesty do hlubin mozku Martin Moravec

Přečteno jedním dechem. Kniha je velmi čtivá a zajímavá, člověk se dozví spoustu zajímavých věcí, jak z lékařské vědy, tak z osobního života lékaře.

04.03.2021 5 z 5


Dievča so siedmimi menami Dievča so siedmimi menami Hyeonseo Lee

Jedna z nejlepších knih, které jsem kdy četla. S autorkou jsem se smála, ale i plakala. Je to velmi čtivý a poutavý příběh. O Severní Korei jsem do přečtení knihy nevěděla mnoho, a možná i to přispělo k mému překvapení.

04.03.2021 5 z 5