Kacenka22 Kacenka22 komentáře u knih

☰ menu

Prostor pro duši Prostor pro duši Vlastina Svátková

Knížka se čte moc pěkně a rychle. Paní Vlastina umí opravdu čtivě a lehce psát A místy i vtipně, kdy jsem se od srdce zasmála. Hlavně spousty situací, které autorka popisuje např. s manželem nebo syny, zná člověk ze svých domovů :) Hlavně oceňuji paní Vlastinu za její upřímnost. Vadí mně všechny ty instagramové profily, kde se každý prezentuje, jak vše zvládá, má navařeno, napečeno a je děsně happy a přitom mimo fotoaparát je všechno jinak. Pokud sledujete autorku na sociálních sítích, tak hodně příběhů a myšlenek autorky budete asi znát. Neočekávejte ale žádný konkrétní návod na šťastný život. Velmi mě zaujala hraniční porucha osobnosti, o které paní Vlastina píše. Bylo to příjemné čtení!

18.06.2019 4 z 5


Muž, který už nezavolal Muž, který už nezavolal Rosie Walsh

Tak já se musím přidat k té menšině negativních hodnocení. Knihu jsem si koupila na základě tolika kladných komentářů zde na webu a hodně mě zklamala. Nevím jestli to bylo, jak už zde někdo psal stylem psaní autorky a nebo mě Sarah prostě nebavila a něco mně na ní vadilo. Knížka mně přišla také nudná a musela jsem se přemáhat, abych četla dále a nakonec jsem jí odložila. Byla jsem více jak za polovinou. Ale třeba se ještě k ní časem vrátím. :)

18.06.2019 2 z 5


Deník matky Deník matky Veronika Jonášová

Moc příjemné počtení, vtipně napsané ... když vám jedno zlatíčko, kterému se právě klubou stoličky spí v kočárku :-) na tu chvíli milé odreagování :-)

27.06.2018 4 z 5


Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Jedna z nejlepších knížek, které jsem kdy četla. Víc snad ani nebudu psát, to si člověk musí přečíst. Přiznám se, že na příběh babičky Minky dlouho nezapomenu, jako i na jiné knížky, které jsem četla o holocaustu. Příběh Sage se mně z počátku z dál také trochu slabší ale jak psala níže čtenářka ttpnkov, všechno je přesně tam, kde má být a ve výsledku jste ohromeni. Jen některé pasáže o těch upírech, jsem nedočítala a přeskakovala, to mně moc nebavilo. Jinak výborná kniha !

21.04.2016 5 z 5


Čísla života Čísla života Dan Millman

Úžasná kniha, není stroze napsaná jen s holými fakty, ale opravdu čtivě. Našla jsem v ní spoustu odpovědí a užitečných informací, jak vztahující se ke mně, tak k mým blízkým. Sedělo to dokonale. Určitě se k ní zase vrátím ... doporučuji.

21.04.2016 5 z 5


Toskánská vinice: Sen milovníka vína Toskánská vinice: Sen milovníka vína Ferenc Máté

Knížka mě opravdu moc bavila, je vtipně, barvitě napsaná, že jsem se také viděla jak se procházím po vinici a hned mně láká to úžasné místo na vlastní oči poznat a hned začít někde farmařit :-) U knížky jsem se pobavila, pan Maté má styl vyprávění, který mě baví..Jen škoda že jsem si ji nenechala až někam na dovolenou. Přiznám se, že jsem se u druhé půlky už trošku nudila a nějak mě to už moc netáhlo číst dál a dál, ale možná je to tím, že jsem jí četla v trochu hektickém období, kdy jsem na ní neměla moc času a musela jí také brzy vrátit. Ale na tu dovolenou v létě u vody by to bylo super čtení :) Určitě se k ní ještě vrátím.

13.04.2016 4 z 5