joey19 joey19 komentáře u knih

☰ menu

Flash: Znovuzrození Flash: Znovuzrození Geoff Johns

Moje oblibeny DC postava a muj prvni DC komiks

Moc me cteni tohoto komiksu nebavilo, pribeh me nijak neoslovil a mel jsem trochu problem se zorientovat v case a v postavach.

Kresby 11/10 to je naprosta bomba

Momentalne se chystam na dalsiho Flashe: kdyz blesk uderi 2x.

29.03.2019 3 z 5


Buzíčci Buzíčci Jan Folný (p)

Oblíbené povídky
Supertalent
Neviditelný
Dán se dvěma rukama
Dort pro Honzíka

líbilo se mi, že se postavy objevují ve více povídkách.

23.04.2018 3 z 5


Kráva nebeská Kráva nebeská David Duchovny

začátek na farmě byl super, potom, když došlo k útěku, na který jsem se těšil, že bude napínavá a zábavná četba, místo toho byla nuda, místama až trapnost. Nejotravnější byl vepř Šalom.

velký plus této knihy je, jaké skrývá poselství a nad čím by se měli lidé zamyslet.

09.04.2018 2 z 5


Romeo, Julie a tma Romeo, Julie a tma Jan Otčenášek

učitelka nám v hodině literatury vyprávěla příběh této knihy a já si řekl, to si musím přečíst! až o několik let později jsem si knihu vypůjčil.

jsem zatím v polovině, zatím mě kniha baví, sice nejsem fanoušek romantických příběhů, tak tohle je super, líbí se mi na tom to temné pozadí tohoto příběhu.

- moc se mi nezamlouvá autorovo psaní, občas se ztrácím a musím se vracet a přečíst si odstavec znovu.

dočteno: kniha a příběh krásná, ale ten konec mě trochu zklamal, řekl bych, že to bylo ukončeno jednou větou. Konec byl napínavý a akční, ale to jak němci našli Ester a skončilo to jednou větou, čekla jsem více. (zabili Ester po objevení jejího úkrytu? odvezli ji do KT? co bylo s Pavlem a jeho rodinou?

09.04.2018 3 z 5


Cesta růžového trojúhelníku Cesta růžového trojúhelníku Rudolf Brázda

Velice silný příběh, 20. léta byla svobodná a gayové si užívají, co přišlo potom je hrůza... škoda, že není více knih s touto tématikou, pan Brázda měl veliké štěstí během okupace a za celou válku, po přečtení mi přišlo, že se mu vždy vedlo dobře, když pominu vězení a Buchenwald. Škoda, že pán je už 7 let po smrti, po dočtení bych se s ním rád seznámil osobně a doptal se ho na otázky, které se mi během četby honily hlavou.

07.04.2018 5 z 5


Katyně Katyně Pavel Kohout

Konečně jsem jí dočetl. Knížka mě vůbec nebavila, čekal jsem něco jinýho. NUDA! a prolínání děje taky bylo nic moc. Moc jsem se ztrácel a ani nevím o čem některé pasáže vůbec byly.

01.08.2012 1 z 5