Ivet.Pe Ivet.Pe komentáře u knih

☰ menu

Sedmá svatyně Sedmá svatyně Daniel Easterman (p)

První kniha, kterou jsem od tohoto autora četla byla Jaguáří maska, která mě tak zaujala, že jsem si od něj vyhledala tuto další knihu. Sice nebyla už tak zajímavá jako ta první, ale opět nezklamala. Zajímavá zápletka, dobrodružství a skvělá atmosféra. I když mě trochu naštval ten konec, vzhledem k tomu, že mám spíše ráda šťastné konce.

20.06.2012 3 z 5


Jaguáří maska Jaguáří maska Daniel Easterman (p)

Kniha je velmi zajímavá a má dobrou atmosféru. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Líbí se mi autorův styl, a proto jsem si od něj brzy našla další knihu, sice nebyla už tak dobrá jako tato, ale nezklamala. Tento autor má podle mě zajímavý styl psaní a dobré příběhy.

20.06.2012 4 z 5


Antarktida - Zmrtvýchvstání Antarktida - Zmrtvýchvstání Jeremy Robinson

Kniha je velmi zajímavá a rozhodně stojí za přečtení. Jedná se o dobrodružnou knihu, ale je zde velmi tajuplná a dramatická atmosféra. Vůbec nelituju, že jsem si ji přečetla, rozhodně patří k těm lepším.

20.06.2012 4 z 5


Zvířecí duchařské historky Zvířecí duchařské historky Gerina Dunwich

Mě se kniha poměrně líbila a řadím ji k těm zdařilejším.

19.06.2012 3 z 5


Edinburské duchařské historky Edinburské duchařské historky * antologie

Kniha je poměrně povedená, dobře se četla. Jedná se o stejnou tématiku jako ostatní duchařské historky z této série.

19.06.2012 3 z 5


Anglické duchařské historky Anglické duchařské historky Richard Dalby

Kniha se četla pěkně a byla poměrně zajímavá. Vybrala jsem si ji záměrně, protože jsem předtím četla již jiné duchařské historky ze série. Je to jedna z těch zajímavějších povídkových knih.

19.06.2012 3 z 5


Skotské duchařské historky Skotské duchařské historky James Robertson

Kniha mě zaujala, četla se pěkně. I když je to už delší doba, co jsem ji četla, tak si i teď pamatuji, že ve mně zanechala dobrý dojem. Inspirovala mě ke čtení dalších duchařských historek z této série.

19.06.2012 3 z 5


Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Tato kniha se mi velice líbila a dlouho u mě bodovala na 1. místě. Druhý ani třetí díl takových kvalit už nedosahuje. Je vážně krásně napsaná.

19.06.2012 5 z 5