Irkamod Irkamod komentáře u knih

☰ menu

Strážce nádrže Strážce nádrže Zdeněk Svěrák

Nádherné čtení! Milé, vtipné...velká škoda, že to je tak útlá kniha.

09.07.2019 5 z 5


Anežka Anežka Viktorie Hanišová

Knihu jsem začala číst a asi v polovině jsem ji musela odložit. Jako matka jsem to prostě “nedávala”. Ale emoce jsem rozdýchala, získala určitý odstup a příběh dočetla. Když na mne kniha dokáže takto zapůsobit, musím ji jen doporučit.

08.08.2018 5 z 5


Muž a žena Muž a žena Michal Viewegh

Knihu jsem dostala k narozeninám, takže jsem neměla žádná očekávání. Prvni povídku jsem četla velmi dlouho, přemlouvala jsem se k dočtení. Druhá povídka mne už zaujala. Mnohem nápaditější, vtipná, pobavila mě...fajn čtení na léto.

10.07.2018 3 z 5


Opuštěná společnost Opuštěná společnost Erik Tabery

Skvělá kniha! Cvílemi jsem měla pocit, že jsem prozřela! Doporučila bych knihu jako povinnou četbu pro každého voliče a občana.

07.05.2018 5 z 5


Sběrná kniha Sběrná kniha Pavel Kosatík

Ve svých dokumentech Helena Třeštíková zachycuje normální běžný život, přitom nehodnotí, nemoralizuje a nechává člověka samotného udělat si názor. Pokud člověka její dokumenty zajímají, doporučuji tuto knihu přečíst si, protože zde paní Třeštíková vysvětluje spoustu okolností souvisejících s natáčením. Během čtení jsem měla často pocit, že bych se ráda k tomuto rozhovoru připojila z pozice běžného diváka, zvláště v okamžicích, kdy jsem s názory s pana Kosatíka nesouhlasila. A stejně jako v ostatních komentářích nesouhlasila jsem dost často. Kniha obsahuje řadu fotografií, které pomáhají dokreslit fakta, o kterých se diskutuje. Paní Třeštíková je výjimečná žena, tato kniha je toho důkazem.

07.05.2018 4 z 5