Iliveabook_Kris Iliveabook_Kris komentáře u knih

☰ menu

Město nebeského ohně Město nebeského ohně Cassandra Clare (p)

(SPOILER) Tak za mě je tato kniha nejlepší z celé série. Celou sérii miluju ale toto byla bomba. U této knihy jsem tolikrát brečela ( hlavně když nebeský oheň zničil v Sebastiánovi/Jonathanovi zlo a stal se z něj člověk, kterým měl být. Když si Ašmodaj vzal vzpomínky Simona a udělal z něj zase civila. A u setkání Magnuse a Aleka jsem taky upustila slzičku.) Opravdu mi slzy tekly proudem...a to moc nebrečím ;D Kniha plná emocí, zvratů, lásky a nebezpečí. Velice mi tento svět bude chybět a budu se k němu často vracet .
( Ps. Nutně potřebuji další díl :,) )

22.02.2021 5 z 5


Twilight sága (box) Twilight sága (box) Stephenie Meyer

Tuto sérii prostě miluji!

26.07.2020 5 z 5


Jarní měsíc Jarní měsíc Sophie Audouin-Mamikonian

Tato kniha mě velmi bavila, měla jsem ji přečtenou za jeden den. Zvažuji, že bych si koupila i druhý díl, který u nás není přeložen. Jsem zvědavá, jak to všechno dopadne!

24.07.2020 5 z 5


Kdo je kdo ve světě stínů Kdo je kdo ve světě stínů Cassandra Clare (p)

Krásné ilustrace, krásná kniha, připomněla mi hodně věcí, které jsem zapomněla, doporučuji, je to takový bonus k lovcům stínů. ;)

09.01.2020


Stmívání / Život a smrt: druhý pohled Stmívání / Život a smrt: druhý pohled Stephenie Meyer

Celkem se mi to líbilo, bylo to velmi zajímavé, ale vadila mi tam jediná věc, a to ta, že je Beau moc zženštělý. Ale důvodem bylo asi to, že jsem to přirovnávala k původní verzi, protože sága Stmívání je jedna z mých nejoblíbenějších knih. Ale kniha pobavila. Konec ten bych takhle vůbec nečekala, ale líbil se mi.

06.01.2020