Hrabě Von Ljon Hrabě Von Ljon komentáře u knih

☰ menu

Mein Kampf Mein Kampf Adolf Hitler

Zpověď kryptohomosexuálního veleúchyla, která si co do ničivých účinků na čtenářově již notně zdegenerovaném mozku nezadá ani s produkci českého filmového génia Zdendy Trošky. Adolf, przníc německý jazyk, honí si ego nad svými přelomovými světonázory. Hitlerovo Opus magnum muselo být vyvrhnuto přímo z čertova análního průduchu za obzvlášť špatné konstelace tygřích drápů na obloze, jelikož ve skutečnosti se jedná jen o náborovou písničku na nové členy hmyzího společenství na pozadí okenou zaplaveného chrámu hoven autorovy mysli.

10.07.2013 1 z 5


Je Bůh matematik? Je Bůh matematik? Mario Livio

Další z řady odborně neodborných výtahů z wikipedie, které Livio a Kakao posilájí do éteru. Cesta po stopách významných matematiků plná prázdných myšlenek a fantazírováni o hovnech. Kniha se sice tváří jako vzdělávací literatura, ale ve skutečnosti je určená pro 30 leté panice, kteří touží po splynutí duší s jednou z mnoha zamindrákováných pseudointelektuálek pohybujících se v MHD především při pauze na oběd.
Přesto se ale po přečtení nebudete cítit intelektuálně znásilnění ztopořeným homoupírem, vaše IQ bude minimálně stagnovat na svojí pateticky nízké hodnotě a získate spoustu nových informací, které se vám budou hodit při kariéře krotitele idiotů s Downovým syndromem.

10.07.2013 4 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Přehypovaná, pomatená koprofantazie určená osmiletým dětem čichajícím toluen. Intelektuálně deprivovaná autorka si plní své mokré sny z dětsví o analáních dobrodružstvích a sado-maso technikách inspirovaná zřejmě Čarodějem ze země Oz.
Kniha ubíhá stejně jako fronta v hypermarketu při slevě na olej a po 610 stranách utrpení si člověk uvědomí, že má co dělat s nefalšovanou polodementní literární sračkou.

10.07.2013 odpad!