Hann110 Hann110 komentáře u knih

☰ menu

Kukačka Kukačka Karolina Limrová

Na prvních stranách si člověk představuje, že se příběh bude odvíjet více v tom detektivním směru. Kniha mě ovšem velice rychle vyvedla z omylu, ačkoli prvky detektivního románu zde jsou, jedná se spíše o příběh dvou bláznivě zamilovaných, překonávajících nástrahy osudu. Jsem opravdu nadšená a doporučuji knihu všem kdo mají rádi zamilované, chvílemi trochu přeslazené příběhy :)

22.04.2014 4 z 5


Angličtina na rovinu Angličtina na rovinu Darren Crown

Knížka se čte sama, je plná vtipných historek autora, který jako zkušený lektor jednoduše a stručně vysvětlí mnohé, námi nepochopené, maličkosti jenž nám brání v úplném pochopení tohoto jazyka. Věřte, že přečtením této knížky nic neztratíte i když v ní není popsáno absolutně vše. Myslím že z dost pochopitelných důvodů. Skvěle jsem se pobavila a přiučila !! :)

21.04.2014 5 z 5


Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Popravdě jsem předpokládala knihu na styl Stmívání, byla jsem příjemně překvapená. Kniha má sice tentýž romantický nádech ale děj je mnohem propracovanější a i přes to že na Stmívání nedám dopustit, musím uznat že Hostitel je úplně jiná úroveň. Skvělá kniha s celkem originální zápletkou, vřele všem doporučuji. :)

21.04.2014 5 z 5


Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Pro naivní romantiky jako jsem já, je to úžasná knížka. Čtivá a pro některé s poutavým dějem, ale pro někoho kdo nemá rád romantiku nebo se na děj dívá moc racionálně knížka rozhodně není. Přeci jenom, i jakož to fanoušek, musím uznat že některé věci s upíry nebo vlkodlaky jsou zde utažené za vlasy, každopádně pro mě knížka úžasná !! :)

21.04.2014 4 z 5