halamka.zuza halamka.zuza komentáře u knih

☰ menu

Jsem roztříštěná Jsem roztříštěná Tahereh Mafi

MAY CONTAIN SPOILERS!!


No, námět není špatný, čtivost je taky. Ale. Jsou tu věci, které mi vadí. Název knížky - Jsem roztříštěná. Tenhle slovní obrat se v knížce objevuje asi tisíckrát. Další co mi vadí, že když hl. hrdinka pořád nějak počítá, čísla jsou napsaná číslicemi. Trochu ruší. No, poslední jsou scény s Adamem. Pořád na jedno brdo. A nic se nemění. :) Co musím vyzdvihnout, je úžasný popis "bláznivé holky" a konec. :) Mně se knížka celkem líbila, tak si myslím, že se nemusíte obávat. ;)

06.04.2015 4 z 5


S láskou Rosie S láskou Rosie Cecelia Ahern

No, neříkám, že knížka byla úplně špatná, ale taky ne dokonalá. Nápad se způsobem psaní nebyl vůbec špatný, ale to, že autorka přeskakovala od jednoho člověka ke druhému a od jednoho časového období... To už bylo horší. (např. Rosie píše kamarádce a další dopis je o 3 roky později.) Co se mi taky nelíbilo, že ty chaty atd. popisovaly události, které se už staly. Jako chápu, že když to chtěla psát tímto způsobem, tak to jinak nešlo.... Ale. Největší problém byla neskutečná zdlouhavost. Člověk si myslí, že už si to řeknou, a autorka to protáhne o dalších 200 stránek.
Za originalitu a nápad dávám 2*.

10.02.2015 2 z 5


Mé sladké šestnácté století Mé sladké šestnácté století Rachel Harris

Úžasná knížka :) Miluju, renesanci, cestování v čase a Itálii. Proto pro mě dokonalá :D

24.01.2015 5 z 5


Alchymista Alchymista Michael Scott

Moje nejoblíbenější série... Nemohla jsem se odtrhnout. Skvělé propojení přítomnosti x minulosti s pravdou x mystifikací. :)

13.09.2014 5 z 5