Hahabimbi982 Hahabimbi982 komentáře u knih

☰ menu

Dva životy pana Perla Dva životy pana Perla Timothée de Fombelle

Skvělá kniha. Ne tak, jako Tobiáš Lolness, ale autorova zápletkovitost zůstává. Krásně zamotaný děj - koho by něco takového napadlo? Skvělé! Skvělé!

22.04.2019 5 z 5


Tobiáš Lolness Tobiáš Lolness Timothée de Fombelle

Úžasná knížka. Nejlepší, jakou jsem kdy četla. Nádherně psaná, částmi vtipně, částmi mi vehnala slzy do očí. Postavy jsem si hned zamilovala a děj vůbec, ani ke konci neupadal. Celkový dojem je takový, že o knize musíte pořád přemýšlet, o postavách, o šťastném konci,... Skvělá jména a vlastnosti postav, úžasný děj, skvělý nápad,... V knize není ani jedna věc, kterou bych vytkla. Úžasná! Úžasná! Úžasná!

Jen je možná trochu divné, že se Nils Amen zamiloval do dívky, která byla o 10 let starší než on.

22.04.2019 5 z 5


Čtenářka Čtenářka Traci Chee

Úžasná kniha. Skvělý příběh, grafika,... nádherně napsaná. Děj složitý tak akorát. V napínavých chvílích jsem se cítila, jako by to bylo doopravdy, nebo ve filmu. Za mě prostě skvělá knížka.

22.04.2019 5 z 5


Mluvčí Mluvčí Traci Chee

Minulá knížka se mi velice líbila. Tato měla ale spoustu chyb, kvůli kterým na mě neudělala moc velký dojem. Krásně psaná, ne však tak napínavě, jako Čtenářka. Příběh byl rozhodně zajímavý. Protiváhou jsou však velice časté překlepy, za což samozřejmě autorka nemůže. Myslím si, že některé smrti byly naprosto zbytečné, ale toto nechám na autorce. Co mě však velice naštvalo a zkazilo celkový dojem bylo to množství gayů a leseb, kteří by tam zaprvé VŮBEC nemuseli být a zadruhé by tam ani být neměli, protože tato vada není normální a nikdo by lidi neměl přesvědčovat ne bo jen poukazovat na to, že je. Akce tam bylo rozhodně víc, ale i obsahově toho bylo víc v prvním dílu. Byl mnohem zajímavější a poutavější a vůbec jsem se u Čtenářky nenudila. Za mě je jednička mnohem lepší a doufám, že autorka tento obrovský rozdíl mezi dvěma knihami vyváží dalším dílem.

22.04.2019 2 z 5