Gabi_M Gabi_M komentáře u knih

☰ menu

Prudký vzlet Prudký vzlet Bianca Iosivoni

První díl se mi velice líbil, toto pokračování zas tak dobré nebylo. Docetla jsem ho, protože jsem chtěla vědět, jak cesty Chase a Hailee dopadnou. Vadilo mi omílání stále stejných myšlenek v každé kapitole a prostředek knihy byl nezáživný.

20.07.2021 3 z 5


Superhrdina ze základky Superhrdina ze základky James Patterson

Běžný příběh šikanovaného žáka z Ameriky. Místy byl ale vtipný, je prokládán komiksem, i když ten není pro příběh důležitý. Na konci se k jistému ponaučení dojde. Doporučila bych ji chlapeckým čtenářům od 9 let. Název může mást, protože je tu superhrdina nezván v jiném smyslu, než by si potenciální čtenář mohl myslet.

24.02.2021 3 z 5


Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Nejprve mě zaujala překrásná obálka! V knize jsem našla přesně to, co jsem očekávala, takže žádné velké překvapení, ale příběh krásný, dokázala jsem se ztotožnit s hrdinkou příběhu, která mi byla velice sympatická. 540 stránek přečteno překvapivě velmi rychle.

30.01.2021 5 z 5


Ikabog Ikabog J. K. Rowling (p)

(SPOILER) Souhlasím s dalšími komentáři - sedmiletému dítěti bych knihu do ruky nedala. Obsahuje mnoho smrti a pořádné dobro se ukázalo až na konci. Sama jsem si příběh užila, doporučila bych ji dětem tak od devíti let, mládeži a dospělým. Ilustrace skvělé!

26.01.2021 4 z 5


Neobyčejný kluk Neobyčejný kluk Raquel J. Palacio (p)

Příběh o statečném Augustovi, se kterým se život nemazlil. Části knihy jsou z pohledů různých postav, takže se dozvídáme pocity nejen z pohledu Augusta, ale i jeho nejbližších. Na konci jsme byla dojata k slzám.

02.01.2021 5 z 5