Superhrdina ze základky

Superhrdina ze základky https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/263201/bmid_superhrdina-ze-zakladky-263201.jpg 4 12 3

Kenny je superhrdina! Nerezzák! Schopný zbavit Washington DC všech padouchů bez mrknutí oka. Ale bohužel jen ve svých představách. Ve skutečnosti žije jen s babičkou (tedy, pardon, Bejbyčkou), chodí do šesté třídy té nejhorší základní školy ve městě a se spolužáky zrovna nevychází. Jednou se ale zaplete do rvačky a dostane za úkol naučit jednoho z poškoláků hrát šachy. To spustí celou lavinu šílených událostí… Na jejímž konci možná Kenny zjistí, že má víc odvahy než samotný Nerezzák a že jeho spolužáci jsou vlastně docela fajn… Další vtipný příběh od Jamese Pattersona, autora oblíbených sérií Můj nejhorší školní rok a Já srandista.... celý text

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: ekniha , Albatros (ČR)
Originální název:

Public School Superhero , 2015


více info...

Přidat komentář

simca9342
13.06.2023 5 z 5

Přečtená před lety.
Nerezzák dokáže vše včetně záchrany lidí v nouzi, opuštěných zvířat, vyvrácených autobusů a snad jednou zachrání celý svět. Věříte tomu? Nemusíte, není to pravda ... Nerezzák je jen představa malého šesťáka Kennyho,který chodí asi do té nejhorší školy na světě. Ve svých snech a školních kresbách je často někým jiným- ten,kdo je neohrožený a hlavně není vystrašený a sám nepotřebuje pomoc druhých.

Gabi_M
24.02.2021 3 z 5

Běžný příběh šikanovaného žáka z Ameriky. Místy byl ale vtipný, je prokládán komiksem, i když ten není pro příběh důležitý. Na konci se k jistému ponaučení dojde. Doporučila bych ji chlapeckým čtenářům od 9 let. Název může mást, protože je tu superhrdina nezván v jiném smyslu, než by si potenciální čtenář mohl myslet.


petshopačka
29.04.2020 3 z 5

Kenny žije sám s babičkou, které říká Bejbyčka. Ve škole ho šikanují a on si představuje, že je Nerezzák. Za pomoci nové ředitelky a kamaráda, kterého učí hrát šachy, se naučí bránit. Něco jsem nepochopila, plno cizích jmen. Dobré jsou vložené komiksy.

Štítky knihy

základní škola

Autoři knihy

Chris Tebbetts
americká, 1964
James Patterson
americká, 1947

Kniha Superhrdina ze základky je v

Přečtených25x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x