evcak evcak komentáře u knih

☰ menu

Hon Hon Andrew Fukuda

Souhlasím, že kniha je docela masakr. Tolik protichůdných emocí jsem dlouho nezažila. Každopádně skvěle mrazivé čtení, plné napětí a obav a určitě to volá po pokračování:)

18.04.2014


Šílený profesor Šílený profesor Charles Gilman

Přidávám komentář i za syny:) Jednomu je 12, druhému 9. Nezávisle na sobě se do knížky začetli a nemohli se od ní odtrhnout. A to tedy nejsou žádní vášniví čtenáři. Raději sedí u pc. Takže opravdu super a je mi upřímně líto, že autor napsal zatím jen 4 knihy:) Na druhý díl se tak těšíme všichni tři. Starší syn taky říkal, že podobné Harrymu, ale shodli jsme se, že je toto lepší kniha - čtivější, svižnější, není až tak zamotaná...

02.04.2014


Šílený profesor Šílený profesor Charles Gilman

Skvěle napsané. Čekala jsem, že čtení bude spíš utrpení, ale nakonec to byla asi zatím nejlepší březnová knížka. Pro školáky určitě super dárek i díky tomu, že není zbytečně objemná, jako jiné tituly určené stejně starým dětem. Příběh i zápletka propracované. Trochu mi to "vnitřní kvalitou" připomnělo Harryho Pottera. Je znát, že autor je zkušený.

20.03.2014


Zakázaná přitažlivost Zakázaná přitažlivost Kateřina Petrusová

Jednoduchá romance s dobrodružnou zápletkou. Nicméně díky nespornému talentu autorky vznikla napínavá kniha od prvního do posledního řádku, prošpikovaná inteligentním vtipem. Takže pro mě kniha přečtená tzv jedním dechem. Román o 300 stranách, který nepřestane bavit ani na chvíli, je rozhodně úspěch.

17.03.2014