Eli1 Eli1 komentáře u knih

☰ menu

Půlnoční knihovna Půlnoční knihovna Matt Haig

Velmi zajímavý motiv, místy jsem chtěla knížku zavřít, ale pak se našlo něco, proč jsem dál pokračovala ve čtení. Příjemná oddychovkaale víc od toho asi úplně nemůžete očekávat.
Závěrem bych asi knihu shrnula takto: Žít život, který chceme žít, je jen naše rozhodnutí. Rozhodnutí, které za nás nikdo jiný neudělá. Jen my sami zodpovídáme za to, jaký život vedeme. Pokud svůj život chceš tedy změnit, záleží jen na tobě.

19.08.2023


151 příběhů na Stezce Českem: Dobrodružství holky s bucket listem 151 příběhů na Stezce Českem: Dobrodružství holky s bucket listem Lucie Kutrová

Lúcu, mám hrozně moc ráda, sleduji ji na Instagramu a velmi mě inspirovala. Předchozí knihy se mi moc líbily, ale tuhle jsem nedočetla, nebavila měnevím, čím to bylo, ale prostě mi tam něco chybělo. Knížky jsem vždy hltala, ale tady jsem se do čtení musela nutit. Fotky jsou samozřejmě krásné a starší knížky vřele doporučuji.

12.08.2023


Děvčata první republiky Děvčata první republiky Dita Pepe

Upřímně jsem byla mile překvapená. Čekala jsem něco trochu jiného, ale celkově se mi kniha líbila a příběhy mají rozhodně něco do sebe.

10.05.2022 5 z 5