dubinek3 dubinek3 komentáře u knih

☰ menu

Recepty ze Svatojánu - BOX 1-4 Recepty ze Svatojánu - BOX 1-4 Eva Francová

Kdo Evu znáte, tak víte. Tyto kuchařky jsou pro mě sázka na jistotu. Nejsem vegan, takže si občas do receptu přidám vajíčko, případně maso. Někdy ale taky nechám originál recept a vždy výsledek stojí za to.

27.07.2020 5 z 5


Mrtví ptáci nezpívají Mrtví ptáci nezpívají Alan Bradley

Opět krása! Děj přeskakuje z myšlenky na myšlenku. Chvíli to vypadá, že nikoho vražda na kolejích nezajímá. Ale pak vám vše postupně naskočí. Navíc vysvětleno spoustu věci, které se člověku honily po přečtení předchozích dílů. Jako proč jsou sestry na Flavii tak zlé? Proč malé děti opustila máma během války? Co dělal plukovník za války? Knížka končí, jakoby to měl být poslední díl série. Naštěstí jsou napsaný ještě čtyři díly, takže se je na co těšit.

25.02.2020 5 z 5


Ve třiceti (poprvé) single Ve třiceti (poprvé) single Lisa Daily

Hodně mě zaujalo zaměstnání hlavní hrdinky a body má u mě autorka i za spoustu skvělých tipů, které bezvadně do děje zahrnula. Musím se poohlédnout po nějakých odborných knížkách, které se psychologii zařízování interiéru zabývají... Jinak dost jsem se nasmála u všech rande z "povinné devítky". Fakt vtipně napsáno... Chvíli jsem měla pocit, že je všude moc gayů a že je to zbytečné přeslazené, ale proč ne. Príma oddechovka na pláž...

29.07.2018 5 z 5


Falešný román Falešný román Magdalena Mintová

Nejdříve přelouskat cca 50 stránek. Což jde dost těžko, je vidět, že je to prvotina a autorka se učí psát. Když to překonáte, tak se začnete bavit. Autorka už se rozepsala a děj začíná mít vtip a spád. A ano, bod dolů za hloupý konec/nekonec.

12.12.2017 3 z 5


Pohřběte své mrtvé Pohřběte své mrtvé Louise Penny

Pro mě tedy nejlepší díl.

08.12.2017 5 z 5