Dr.Killer Dr.Killer komentáře u knih

☰ menu

Tikot Tikot Dean Koontz

Děsivé, napínavé a zábavné!!! Co více si přát :-) Další perfektní kniha tohoto autora!!!

30.10.2012 5 z 5


Neobyčejné dědictví Neobyčejné dědictví Dean Koontz

Tak tohle byla jedna z nejlepších a nejzábavnějších knih od Deana Koontze!!! Naprosto perfektní chytlavý děj!!! Nedokázal jsem se odtrhnout od knihy!!!

30.10.2012 5 z 5


Dramatik Dramatik Ken Bruen

Opět skvělé pokračování série s Jackem Taylorem, kupodivu "čistým" :-)!!! A ten konec.... ten mě fakt posadil na zadek!!!!

30.10.2012 5 z 5


Padlé mučednice Padlé mučednice Ken Bruen

Další skvěle čtivý román Kena Bruena! Jeho styl je naprosto originální!!! Ale mínusem je, za což rozhodně nemůže autor, změna překladatele :-( :-( :-( docela dlouho mi trvalo, než jsem si zvykl na nový styl, který mi k sečtělému Jacku Taylorovi moc nesedí :-( A to nemluvím o brutálních překlepech či chybějících písmenech ve slovech :-( Poslední dobou se výtisky nakladatelství BBart moc nedaří :-(

30.10.2012 5 z 5


Vraždy bez trestu Vraždy bez trestu Ken Bruen

Méně humorné než první díl, ale pořád to má ten správný čtivý šmrnc.

30.10.2012 5 z 5


Vraždy na molu Vraždy na molu Ken Bruen

Tak tahle série mě neskutečně chytla!!! Zatím všechny knihy jsem přečetl jedním dechem!!!

30.10.2012 5 z 5


Tělo v závěji Tělo v závěji Katherine Hall Page

Vzhledem k tomu, jaké knihy jsou v edici Class nakladatelství BBart, absolutně nechápu, jak se tato kniha do této edice mohla vůbec dostat!!! Těm, kteří by měli v úmyslu tuto knihu číst, bych raději doporučil jakoukoli kuchařku!!! Děj v ní bude určitě záživnější a napínavější než v této knize!!! Závěr byl absolutně vycucaný z prstu: "Tady mě máte, já jsem vrah". Jen tak z ničeho nic!!! Prostě naprosto strašná "detektivní" kniha!!! Fuj!!! NIKDY více!!! Totální slátanina!!!

23.10.2012 odpad!