Davanity Davanity komentáře u knih

☰ menu

Na křídlech Fénixe Na křídlech Fénixe Michaela Moritz

Na křídlech Fénixe je netradiční romance z pirátského prostředí, kde najdou lásku dvě ženy z odlišných světů, jedna z nich neochvějná a drsná pirátka, která se nezalekne žádného nebezpečí a druhá křehká květina, která najde zalíbení v dobrodružství po jejím boku, ale pozor vede k tomu dlouhá a trnitá cesta plná nebezpečí. Pokud hledáte duhovou romanci, kde stejnou možná i větší mírou prožijete dobové dobrodružství v pirátském prostředí, tahle kniha je přesně pro vás a zaručuji vám zážitek, který jen tak nezapomenete. Dlouho mi taková kniha na poli českých autorů chyběla a o to větší je moje nadšení, že se konečně dočkala své fyzické podoby. Autorka je neuvěřitelně nadaný člověk a doufám, že se její kniha dostane k více čtenářům a hlavně, že nám brzy představí další knihu.

15.12.2022 5 z 5


Jsi láska ví Jsi láska ví Sam Xabyssus (p)

Kniha, která nemá jen jeden význam vypraví příběh o něm, o vás, o nás. Každé slovo má svůj důvod i příčinu. Nestačí jen jeden pohled. Tahle knížečka v sobě ukrývá mnohem víc. Skryté nápovědy, laskavé věty i upřímná vyznání. Nikdy ji nebudu číst stejně, pokaždé vyvolá jiné emoce, city a vzpomínky, ale vím jistě, že se k ní budu s láskou vracet.

20.04.2018 5 z 5


Muffin a čaj Muffin a čaj Theo Addair (p)

Kniha, která vás naprosto pohltí. Dlouho jsem se nesetkala s tak čtivou knihou, kde nejsou žádná hluchá místa. Pořád se něco děje a hlavní postavy si opravdu nejde nezamilovat. Daniel a Kit se vám dostanou pod kůži a ještě dlouho po přečtení na ně budete vzpomínat. Hodně jsem se na knihu těšila a nenašla jsem ani jednu chybičku, kterou bych chtěla vytknout. Troufám si tedy říct, že je to dokonalost a opravdu kdo přemýšlí nad koupí jděte do toho. Zaručuji vám, že nebudete litovat.

04.03.2018 5 z 5


Alfa Alfa Jasinda Wilder

Tohle bylo velké zklamání, příběh prostě nesmyslný, hlavní hrdinka moc rozumu nepobrala a mě byla i velmi nesympatická. Výrazy, které se tu používaly, stály s prominutím za zmiňovanou "číču" Obvykle, mám oddechové erotické romány ráda, ale tohle opravdu nedoporučuji. Jedna hvězda za čtivější pasáže.

25.10.2017 1 z 5


Jestli zůstanu Jestli zůstanu Gayle Forman

Film jsem dodnes neviděla a nelituji toho, kniha byla něco neuvěřitelného a zůstane navždy v mém srdci, přesto už ji nejspíše nikdy znovu nepřečtu. Příběh je silný, smutný a přiznám, že je to první kniha u které jsem se opravdu rozbrečela. Myslím, že by si tuto knihu měl přečíst každý. Minimálně pro trochu nový pohled na život.

21.05.2017 4 z 5


Podvol se Podvol se Maya Banks

Nemám velká očekávání od této literatury, přesto tato kniha byla naprosto strašná a od autorky a jejích dalších počinu mě naprosto odradila. Autorka si zřejmě plní své nevyplněné touhy (všichni jsou bohatí, a baví se, co kdo si jak koupil) a zaroveň je vše psané vážně špatně čtivým stylem, postavy jsou nesympatické. Nemyslím, že této knize dám někdy další šanci.

21.05.2017 odpad!