Na křídlech Fénixe

Na křídlech Fénixe https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492205/bmid_na-kridlech-fenixe-Ee5-492205.png 5 6 2

Dobrodružný příběh kapitánky pirátské lodi, která musí čelit stínům minulosti, vlastní posádce a citům k mladé dívce. A ve hře je i poklad! Jak dlouho můžeme utíkat vlastní minulosti, aniž bychom museli čelit jejím následkům? May o tom jakožto kapitánka pirátské lodi něco ví. Vždy si tvrdě šla za vydobytím vlastní svobody. Sotva si našla posádku, vyplula na širé moře, kde pustošila obchodní lodě a budovala si pověst. Chvíle volnosti a zábavy s mladou posádkou ale vezmou za své, když ji uprostřed Karibiku začnou dohánět hříchy dávno minulé. Jak bude čelit několika incidentům, které má na svědomí protřelý pirát, který nejde pro seknutí šavlí daleko? Jde mstivý obchodník po May jen proto, že mu zabila synovce, nebo je za tím něco víc? A co si počne s city, které pojala k dívce, již s posádkou unesla za účelem výkupného? Na moři se schyluje k bouři.... celý text

Přidat komentář

Davanity
15.12.2022 5 z 5

Na křídlech Fénixe je netradiční romance z pirátského prostředí, kde najdou lásku dvě ženy z odlišných světů, jedna z nich neochvějná a drsná pirátka, která se nezalekne žádného nebezpečí a druhá křehká květina, která najde zalíbení v dobrodružství po jejím boku, ale pozor vede k tomu dlouhá a trnitá cesta plná nebezpečí. Pokud hledáte duhovou romanci, kde stejnou možná i větší mírou prožijete dobové dobrodružství v pirátském prostředí, tahle kniha je přesně pro vás a zaručuji vám zážitek, který jen tak nezapomenete. Dlouho mi taková kniha na poli českých autorů chyběla a o to větší je moje nadšení, že se konečně dočkala své fyzické podoby. Autorka je neuvěřitelně nadaný člověk a doufám, že se její kniha dostane k více čtenářům a hlavně, že nám brzy představí další knihu.

Krille
13.11.2022 5 z 5

Jsem moc ráda, že jsem na tuhle knihu narazila a podpořila ji. Anotace nezklamala. Příběh mě moc bavil, hltala jsem ho až do konce. Bylo to zábavné, vtipné a milé. Bavilo mě to, May jsem si zamilovala a její vztah s Isabellou taky. Dobrodružný a milostný příběh a určitě nejen pro young adult. Připomínal mi můj milovaný Poklad na Ostrově.


Štítky knihy

pro dívky

Autorovy knížky

2022  90%Na křídlech Fénixe

Kniha Na křídlech Fénixe je v

Přečtených5x
Doporučených3x
Knihotéce23x
Chystám se číst11x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x