Danielle_R Danielle_R komentáře u knih

☰ menu

Dobře mi tak Dobře mi tak Radka Třeštíková

Za poslední dobu jsem si velmi oblíbila knížky Radky Třeštíkové. U této knihy tomu tak ale bohužel není. Možná je to kniha pro starší generaci, ale na mě působila velmi depresivně a nezábavně. Musím říct, že znovu bych si ji nepřečetla a autorka má lepší knihy.

23.10.2018 2 z 5


To prší moře To prší moře Radka Třeštíková

Klasický styl psaní R. Třeštíkové. Kniha mě velmi bavila, přečetla jsem ji jedním dechem. Ovšem pak opět zklamání z otevřeného konce, na který si u této autorky stále nemohu zvyknout.

23.10.2018 5 z 5


Osm Osm Radka Třeštíková

Knihy Radky Třeštíkové jsou velmi čtivé. Kniha měla spád, jen mě mrzel ten otevřený konec. Ale po přečtení více knih od R. Třeštíkové vidím, že tak končí většina.

23.10.2018 4 z 5


40 dní pěšky do Jeruzaléma 40 dní pěšky do Jeruzaléma Ladislav Zibura

Díky knize jsem se dozvěděla něco nového o jiné kultuře a na některé věci i změnila názor. Své pozitivum má kniha také v tom, jak je vtipně psaná. Byly i pasáže, kdy jsem se do čtení musela trochu nutit, ale těch opravdu moc nebylo. Takže knihu určitě doporučím dál :)

27.02.2018 4 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Moc se mi líbilo, jakým stylem byly příběhy propojené. Jen bohužel musím uznat, že jsem se v tom chvílemi ztrácela a někdy se i vracela o pár stránek zpět, abych pochopila, o jakou osobu jde. Jinak ale byla kniha velmi čtivá a musela jsem ji rychle dočíst. Za mě doporučuji :)

27.02.2018 5 z 5