Curly Lola Curly Lola komentáře u knih

☰ menu

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Knížka mě bavila, možná proto, že jsem tam našla jak sebe, tak i spoustu lidí, které znám. Dokonale vystihla pocity každé postavy, i to, že ačkoli okolí danou osobu můžou onálepkovat a odsuzovat, pořád je to jen člověk a vše není jen jeho chyba. Děkuju za takové knihy. Ač bych si ráda početla i to, jak to s postavami pokračovalo a chyběl mi trošku závěr, dávám 5 hvězdiček.

21.01.2018 5 z 5


Gabrielovo Inferno Gabrielovo Inferno Sylvain Reynard

na můj vkus trochu moc velká slaďárna, občas nudné pasáže o Dantovi a Beatrice, párkrát jsem se musela dokopávat k tomu, abych knížku vůbec dočetla, jindy jsem se od nějakých kapitol nemohla odtrhnout. Ale jinak se mi knížka líbila, doporučuji :-) akorát bych tomu asi neříkala 'erotický román', když sex je na posledních pár stránkách, to mi štvalo :-D :-D

02.02.2015 4 z 5


Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

možná mi tam ze začátku chyběl více nějaký příběh, ale jinak se kniha líbila :) doporučuji

07.08.2014 4 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

já tuhle knihu mám ráda :) je fakt, že mohla být napsána mnohem lépe, ale na čtení knihy jsem se těšila, byl to můj způsob odpočinku :) když jsem knihu dočetla, bylo mi dokonce líto, že jsem ji četla tak rychle a pak jsem se začala poohlížet po podobné tématice a přečetla si sérii Crossfire - tohle je mnohem lépe napsané, promyšlenější děj a celkově kniha působí lepším dojmem :) ale Padesát odstínů nijak nezavrhuji, na film se těším a chystám se tuto sérii knih přečíst ještě jednou a pomaleji :) takže kdo si chce odpočnout a začíst se do pohádkového světa, vřele doporučuji :)

03.08.2014 5 z 5