bv100 bv100 komentáře u knih

☰ menu

Den co den Den co den David Levithan

Tahle knížka začínala opravdu dobře a první polovinu mě bavila. Párkrát mě i málem dohnala k slzám a s hlavní postavou jsem soucítila. Potom se to ale začalo pořád opakovat a knížka něměla moc žádný spád. Potom to bylo zase zajímavé. A konec jsem vůbec nečekala. Užuž jsem si myslela, že spolu zůstanou navždy.
Takže když to shrnu, tak je to hezká oddechová knížka, kde musíte přetrpět střední část.

18.10.2018


14-14 Přátelství napříč staletími 14-14 Přátelství napříč staletími Silène Edgar

Moc hezký příběh. Četlo se mi to jedním dechem. Akorát jsem si na začátku nemohla zvyknout na přepínání postav, taky se mi docela pletla jména.

18.10.2018 5 z 5


Zrada Zrada Joelle Charbonneau

Byla jsem nadšena z prvního dílu a na Zradu jsem s napětím čekala než výjde v Češtině. Rychle jsem se do jí ponořila. Bylo to sice trochu jednodušší, ale stejně se mi to moc líbilo a byla jsem napnutá až do konce. Sice trošku horší než první díl, ale super. Už se těším, až si přečtu třetí díl.

26.12.2017 5 z 5


Zkouška Zkouška Joelle Charbonneau

Naprosto úžasné. Moc se mi to líbilo. Před touto knihou jsem nikdy nečetla Hunger games nebo Labyrint. Takže jsem možná měla výhodu, že jsem nemusela srovnávat. Absolutně mě to učarovalo. Hlavní hrdinka Cia je odvážná, moc chytrá a dumyslná, hned jsem si ji oblíbila a vžila se do ní. Místy to bylo na mě bylo moc tvrdé, ale to právě asi proto že jsem tento žánr neznala.

26.12.2017