beatrisi beatrisi komentáře u knih

☰ menu

Jak se zasnoubit s hrabětem Jak se zasnoubit s hrabětem Sally MacKenzie

Kniha je docela pěkná, ale rozhodně nedosahuje kvalit "naháčů", myslím, že předchozí knihy byly lépe propracované, vztah mezi hlavními hrdiny byl vždy silný a postavy sympatické. Za mne knihy z edice - Dům pro neprovdané dámy - nestojí za mnoho.

19.08.2018 4 z 5


Svatba s Winterbornem Svatba s Winterbornem Lisa Kleypas

Krásný příběh, o moc hezčí než první kniha této série, už se těším na další. Kleypas je prostě nej autorka historických romancí.

06.07.2017 5 z 5


Kráska a netvor Kráska a netvor Teresa Medeiros

Naprosto úžasná knížka, čte se jedním dechem, patří mezi top od této autorky.

11.06.2017 5 z 5


Co si počít s vévodou Co si počít s vévodou Sally MacKenzie

Knížka se mi líbila, četla se pěkně. Jako u předchozího komentáře mi také chyběl nějaký pěkný epilog. Každopádně série naháčů od této autorky mě zaujala o trochu víc.

04.06.2017 5 z 5


Tajnosti sira Richarda Tajnosti sira Richarda Julia Quinn

Musím souhlasit s předchozím hodnocením od biki, na knihu jsem se těšila, ale trochu mě zklamala. Jak je zvykem - Julie Quinn, nikdy nemá v knihách nějakou závratnou zápletku, nic dobrodružného, spíš je to o komunikaci mezi hlavními hrdiny a okecávání stále toho samého. V této knize mi ani nesedl hlavní hrdina, spíš mi přišel jako takový ťulpas. Quinn má pár povedených romancí jako je např. Vévoda a já - ale tato rozhodně stejných kvalit nedosahuje.

19.05.2017 3 z 5


Chladnokrevný ničema Chladnokrevný ničema Lisa Kleypas

Konečně máme Kleypasku zpátky, je to moje Top autorka a její knihy mohu číst pořád dokola. Tato je pěkná, četla se velmi dobře, akorát mi přišlo, že se tady zrovna moc nekonala taková ta její opravdová romantika mezi ústřední dvojicí, jejich příběh byl v knize jen tak mimochodem.
Spíš mi to přišlo, že je kniha takovým úvodníkem pro rodinnou ságu jako byli třeba Hathawayovi. Hrozně moc se tam rozvíjel příběh postav, které budou v další připravované knize od Kleypas a hlavní dvojice byla dost upozaděná. Jinak kniha rozhodně stojí za přečtení a už se těším na pokračování.

26.04.2017 5 z 5


Nečekaně vévodkyní Nečekaně vévodkyní Valerie Bowman

Kniha je celkem pěkná, ale jak píše modranka hlavní hrdinka je fakt nesympatická osoba, nepříjemná a hašteřivá, až v druhé polovině knihy se to trochu zlepší. Jinak se knížka četla celkem hezky a pokud v Čechách vyjdou i další díly série, tak do nich ráda půjdu.

17.04.2017 4 z 5