Barulinka20 Barulinka20 komentáře u knih

☰ menu

Hlubina Hlubina Nick Cutter

Strašidelné, hrůzostrašné a nervy drásající. Syrový horor zkřížený s temnou fantastikou. Konec člověka nutí k zamyšlení, protože temnota v hlubinách může skrývat cokoliv.

26.04.2024 3 z 5


Říkala si o to Říkala si o to Louise O'Neill

Velmi zajímavá kniha o současném tématu. Ze začátku jsem se sice trochu ztrácela ve jménech, ale autorčin zajímavý styl psaní si mě nakonec získal. Konec knihy pro mě byl překvapivý a zároveň lehce očekávatelný.

15.03.2024 4 z 5


Já, Monstrum Já, Monstrum Dan Wells

Po prvním díle, jsem neváhala ani vteřinu a okamžitě sáhla po této knize. Autor mě nezklamal a knihu jsem s nadšením přečetla téměř ve stoje.

02.03.2024 5 z 5


Nejsem sériový vrah Nejsem sériový vrah Dan Wells

Přečetla jsem ji za odpoledne. Nadšeně jsem hltala každou stránku s příjemným napětím, které se mě zmocňovalo s každým dalším slovem. Prvky nadpřirozena pro mě byly vítaným překvapením.

02.03.2024 5 z 5


Barva kouzel Barva kouzel Terry Pratchett

Celou sérii jsem objevila v knihovně rodičů a zamilovala se. Ten způsob uvažování kterým oplývá jak autor, tak i překladatel, je zkrátka neuvěřitelný. Skvěle se zde prolínají vážnosti, humoru i situací o kterých občas nevíte co si máte myslet. Jedna z nejlepších fantasy sérií co jsem kdy četla.

16.02.2024 5 z 5


Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Miluju fantasy a tohle byla moje první detektivka. Okamžitě mě nadchla a nedala jsem ji z ruky. Je v ní všechno co od detektivky požaduji - napětí, originalita, sympatická hlavní postava, zvraty i správné množství brutality. Okamžitě jsem se vrhla na další díl.

16.02.2024 5 z 5