barca98 barca98 komentáře u knih

☰ menu

Dcera někoho jiného Dcera někoho jiného Amy Gentry

Jak už zde uváděli ostatní, dočetla jsem, protože mě zajímalo, co z toho nakonec vyleze, ale celkově v průběhu čtení mě kniha bavila jen z pohledu Anny. Vždy, když se objevilo nové jméno, jsem kapitolu nějak s donucením přečetla, ale modlila jsem se, ať co nejdřív skončí. Do toho jsem byla stále zmatená, jestli to teda její dcera je nebo není. Už jsem tedy četla lepší kousky.

07.07.2017 3 z 5


My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Četla jsem poprvé asi ve 12 a od té doby zastávám názor, že od všech drog ruce pryč. Myslím, že by kniha měla být zařazena do povinné četby a všichni teenageři by ji rozhodne měli přečíst, člověk by si pak jistě rozmyslel, jestli stojí za to, s drogami experimentovat.

28.06.2017 4 z 5


1984 1984 George Orwell (p)

Četla jsem kvůli povinné četbě a musím přiznat, že tato kniha byla z těch dvaceti právě tou, která na mně opravdu zapůsobila. Začátek knihy je sice složitější, člověk se musí úvodem prokousat, ale potom se to rozjede a rozhodně to stojí za to. A upřímně, při větě ,,miloval Velkého bratra" mi běhal mráz po zádech. Takže maturanti, pokud máte v povinné četbě, jen doporučuji!

12.04.2017