baklazan19 baklazan19 komentáře u knih

☰ menu

Smrtka Smrtka Neal Shusterman

Možná jsem měl moc velká očekávání, ale tato kniha se mi vůbec nelíbila. Bylo to příšerně nudné a cech smrtek mi připadal úplně nedomyšlený. Celé to bylo takové zvláštní a chvílemi hloupé. Moderní svět a umění smrtek mě nenadchlo, další díly číst pravděpodobně nikdy nebudu.

29.01.2024 2 z 5


Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Druhý díl mě nadchl úplně stejně jako díl první. Tentokrát bylo romantiky ještě více, ale bylo to tak dobře a zajímavě napsané, že mi to vůbec nevadilo. Z nových postav mi žádná nevadila, vlastně mi všichni přirostli k srdci. Vývoj milostného trojúhelníku byl také zajímavý a nemohu se dočkat, jak všechno vyvrcholí v poslední knize. Připadá mi ale, že knihe chyběla jakási jiskra, která mě tak uchytila v prvním díle...

29.01.2024 5 z 5


Aréna smrti Aréna smrti Suzanne Collins

Bylo to něco úplně jiného, než jsem čekal a vlastně mnohem lepší! Celé prostředí bylo nesmírně kreativní a zajímavé, kniha mě vtáhla od samotného začátku a nemohl jsem se od ní odtrhnout. Bylo to něco dost jiného, než čtu normálně a romantika byla mnohem dominantnějším prvkem, než jsem zvyklý. To mi ale vůbec nevadilo, spíše naopak, bylo to zase poznání něčeho nového. Hlavní hrdinka Katniss mi nevadila ale ani mi nějak nepřirostla k srdci. Jsem zvědavý, jak tato série pokračuje a rozhodně si přečtu ostatní díly (filmy jsem zatím neviděl)!

29.01.2024 5 z 5