anna5732 anna5732 komentáře u knih

☰ menu

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Tak tato kniha mě doslova přikovala ke svým stránkám, nemohla jsem se odtrhnout a upřímně jsem si říkala, jak může někdo v takovém domě bydlet. A vůbec ks netušila, kdo je ten padouch. To pro mě bylo velké překvapení.

10.05.2018 5 z 5


Cizinec Cizinec Arno Strobel

Otevřela jsem tuto knihu a nevěřila vlastním očím, cože to čtu. Přišlo mi to tak za vlasy pritažené a divné, ale naprosto mě to pohltilo. Nemohla jsem přestat číst, nevím, koho mi bylo líto více zda Joanny nebo Erika a pořád jsem se presouvala s důvěrou na jednu nebo druhou stranu, nemohla jsem poznat, kdo je ten zrádce. Pak jsem si zase myslela, že by v tom mohl mít prsty její otec, ale to rozuzlení to bylo dosti podivné. Přišlo mi to trochu jako směs Kafkových děl a ke konci i inspirace Neprůstřelným Mnichem, upřímně doufám, že bude pokračování, protože tenhle konec se mi vážně nelíbil. Chci vysvětlení!

12.04.2018 5 z 5


Mazací tramvaj Mazací tramvaj Magda Stachula

Tuhle knihu jsem prostě musela mít. A taky mě naprosto nezklamala, až na ten konec byl podle mě až moc pohádkový, ale jinak parádní příběh. Chvíli jsem se sice ztrácela v ději, myslela jsem si, že Erik je ten jejich soused, ne ten český malíř, ale jinak paráda. Myšlenkové pochody byly popsány hodně realisticky, prožívala jsem to s nimi. Jedna z mých oblíbených knih.

18.03.2018 4 z 5


Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Tato kniha měla být původně dárek, ale přesto jsem neodolala a přečetla si ji, předtím než ji zabalila. Anotace mě nadchla, příběh byl strhující, ovšem až do části s rozluštěním vraha. Stupidnější konec snad být ani nemohl. Nechápu to doteď. Asi jsem taky stupidní nebo nevím. Ovšem kniha mě velmi zklamala.

18.03.2018 1 z 5