Alžma Alžma komentáře u knih

☰ menu

Přátele měj nablízku Přátele měj nablízku Paula Daly

Vyhovovuje mi styl psaní autorky. Byla to v pořadí druhá kniha, co jsem od ní četla. Nemohla jsem se od ní odtrhnout a něco jít dělat.:-) Tak moc mě bavila. S netrpělivostí jsem očekávala, co se bude dít dál ....

14.08.2020 5 z 5


Špatná dcera Špatná dcera Joy Fielding

První kniha, kterou jsem od autorky četla. A v žádném případě nelituji!!! Netrpělivě jsem se těšila na okamžik, kdy si ji opět vezmu do ruky, protože jsem příběh doslova hltala. Hlavní postava Robin je sympaťačka od počátku. Charakter většiny postav v příběhu se vyvíjel k lepšímu. Pravý pachatel mne párkrát napadl, neboť pár indicií se vyskytlo, ale jsem myšlenku pokaždé okamžitě zahnala, takže jsem rozuzlením de facto překvapená byla.
Jediné, co mne trochu "rušilo" bylo ono "BYSME" v dialozích.
Jinak SKVĚLÉ! Zabrousím na další knihy této autorky!

28.02.2019 5 z 5


Záhrada motýľov Záhrada motýľov Dot Hutchison

Téma děsivé, ale báječně zpracováno. Příběh velmi čtivý a napínavý, hezky popsány charaktery jednotlivých postav a jejich vývoj. Moc se mi líbilo.

28.02.2019 5 z 5


Lazar Lazar Lars Kepler

Já tyto knihy miluju a za mě to byl opět starý dobrý Kepler (když srovnám s Plaground, to mne nebavilo vůbec). Nemohla jsem se od knihy odtrhnout, měla neuvěřitelný spád.

28.02.2019 5 z 5


Náš manžel Náš manžel Jo Jakeman

Mně se kniha líbila. Skvělý nápad, pěkně napsáno, i když souhlasím, druhá polovina měla o něco větší spád, tím však nechci říct, že by se první polovině mělo něco zásadního vytknout. Všechny tři dámy mi byly v jistém smyslu sympatické, a to by byly i v případě konce příběhu, který jsem předpokládala na začátku.:-) Jsem spokojená, že jsem si ji koupila a doporučuji dál.

28.02.2019 4 z 5