AlisMay AlisMay komentáře u knih

☰ menu

Něco si přej Něco si přej Karen Rivers

Kniha se mi nakonec docela líbila. Trochu jsem některé věci nepochopila,ale jinak to byla velmi čtivá kniha. A ten konec mě dostal možná bych ho,ale více prožívala kdyby jsem se do postav vžila což se mi pro malý popis jejich osobnosti moc nepodařilo. Kdyby nebylo konce tak je tato kniha o ničem.Hodnotím průměrem

04.02.2020 2 z 5


Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Za mě velmi fajn čtení. Kniha utíkala jako voda a za mě je značně povedená. Někdy tam byli chvíle které by se dali prodloužit a více rozvést ale pak i ty které tolik popsány být nemusí. Ale i přes to jsem si čtení náramně užila a určitě doporučuji.

18.05.2019 4 z 5


Oba na konci zemřou Oba na konci zemřou Adam Silvera

Tak já si,asi oproti většině recenzí myslím že nebylo podstatné tam popsat o čem je hodina smrti...jinak kniha pro mě byla čtivá, zajímavá ale co se mi opravdu líbilo byli zážitky které spolu prožívali. Za mě žádná pecka ale žádný propadák;)

14.05.2019


Klára a Karolína: dvojčata přes propast času Klára a Karolína: dvojčata přes propast času Penelope Farmer

opravdu krásná kniha DOPORUČUJI

06.10.2018 5 z 5


Stříbrný chlapec Stříbrný chlapec Kristina Ohlsson

Kniha mne velice nadchla. Rozhodně doporučuji , knihu jsem zhltala za jeden večer. Popravdě jsem myslela že to bude spíš pro mladší ale překvapilo mne to protože kniha okouzlí jak dítě tak dospělého za mě TOP

06.10.2018 5 z 5


Černooká Černooká Anna Musilová

Knihu jsem zhlatala za jeden den.A je to bomba , vážně gratuluji Anně jak skvěle vkročila do začátku a jen tak dál.Jinak kniha mě doslova pohltila a prožívala jsem jí jako bych byla Viktorie, za to taky moc cením.; )

01.08.2018 5 z 5