adjah adjah komentáře u knih

☰ menu

Přímo před očima Přímo před očima Jack Jordan

Skvěle napsané od začátku do konce a až do posledních přibližně 3 stran nevíte, kdo je vrah. Ukončení je překvapivé, šlo by i jinak. Jsem nadšená a rozhodně doporučuji.

07.02.2022 5 z 5


Unesená Unesená T. R. Ragan (p)

Jedním slovem wow čtivé, napínavé od začátku do konce. Kdo je Sklípkan jsem začínala tušit opravdu až ke konci knihy. Takže rozhodně doporučuji snad brzy vyjde další její příběh.

22.11.2021 5 z 5


Pořád jsem tady Pořád jsem tady McGarvey Black

Téhle knihy jsem se trochu bála. Nemusím moc filmy ani knihy s tématikou duchů, spíš se jim vyhýbám. Ale musím říct, že tady nebyl strach potřeba. Kniha mě po pár stránkách zaujala a zaujetí se drželo až do konce

Quinn je mrtvá, neví jak ani proč zemřela. Podaří se její sestře Erin s policií zjistit, kdo Quinn zabil nebo zda to byla sebevražda, kterou tak často vyhrožovala? A proč se houpají na hřišti houpačky i bez vánku?

22.11.2021 4 z 5


Dítě „L“ Dítě „L“ Tammy Cohen (p)

Na knihu jsem se těšila, ale musím říct, že byla trochu náročnější na čtení. Prolínají se 2 příběhy a v jednom z nich je více postav. Takže pokud jsem knihu musela na chvíli odložit, chviličku trvalo, než jsem se zase zorientovala.
Souvislost i vyřešení příběhu bylo až do konce překvapení, což se mi opravdu líbí, než když
v polovině knihy víte, jak to dopadne

22.11.2021 3 z 5


Zemřu o Vánocích Zemřu o Vánocích Tammy Cohen (p)

Jedním slovem wow od začátku do konce napínavé, poutavé, kniha vás hned vtáhne
do děje a to mám moc ráda
Třičtvrtě knihy jedním dechem a pak zvrat
Jediné co mě maličko zklamalo bylo ukončení, které je takové zvláštní.

22.11.2021 4 z 5


Smrtící útes Smrtící útes Gregg Dunnett

Jedenáctiletý Billy Wheatley žije s otcem na ostrově uprostřed Atlantiku.
Ale na konci léta se na ostrově ztratí turistka - mladá dívka a Billy se rozhodne, že na vlastní pěst pomůže policii, která nezjistila nic. Netuší, co vše díky tomu vypluje na povrch.
Na začátku mě kniha hned nepohltila, jak se mi často stává. Jestli to bylo kvůli vyprávění dítětem nevím. Ale postupně se to povedlo a já knihu bez problémů, spíše s nadšením dočetla. Ke konci jsem měla tušení o části příběhu, které se mi i potrvdilo, ale samotný konec celého příběhu byl pro mě překvapením. Což mám u knih opravdu ráda.
Líbí se mi, že i obal knihy je stejný jako jsou desky. To se u dosti knih nedělá. Dle mého by byla kniha skvělá i jako film.
Knihu doporučuji všem, co mají rádi psychothrillery.

23.08.2021 4 z 5