addzrma addzrma komentáře u knih

☰ menu

Vztahy a mýty Vztahy a mýty Jan Vojtko

Sice mám už za sebou několik knih o tematice vztahy , takže v podstatě jsem si jen vše připomněla a zopakovala. Přece jen , je kniha Honzy Vojtky jiná , libí se mi ,že tam zařadil příběhy z jeho terapeutické poradny což oživí dané téma. Dobře se kniha čte a některé kapitoly byly pro mě velkým přínosem .
Super je na konci i další doporučená literatura.

13.05.2023 4 z 5


Citové pouto Citové pouto Amir Levine

Přínosná kniha, ano opravdu mi připomíná 5 jazyků lásky. Nutno číst opakovaně :)

09.05.2023 4 z 5


Otrokyně Hlubokého hrdla Otrokyně Hlubokého hrdla Mike McGrady

Kniha se velmi dobře čte. Nicméně doporučuji nejprve vidět daný porno film a pár rozhovoru s Lindou . Uděláte si více náhledu.
Většina lidi po přečtení knihy si řekne , jaktoze Linda , tak dlouho byla v tomto odvětví , když to nesnášela ? Ono pokud potkáte manipulátora a psychopata , tak oběť , natož nezkušená a trochu naivní lehce podlehne a drží ji strach.
Ke konci to i Linda zmiňuje .
Jestli je vše pravda to ví jenom ona sama . Nicméně ukázka toho , že tento byznys není pro každého a kolik psychopatu se tam pohybuje.

09.05.2023 5 z 5


Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Kniha se dobre cte , dej je napinavy do konce. Vse je dobre popsane a predstavivost jede na plne obratky ! Pro milovniky krimi jeden z nejlepsis autoru ! Tesim se na dalsi !

14.03.2019 5 z 5


Playground Playground Lars Kepler

Pro ty , kteří miluji sci-fi možná mysteriozní příběhy tohle bude to pravé ale mě to celkem zklamalo. Čekala jsem víc a vadilo mi jak hrdinka samovolně přecházela ze světa živých do světa mrtvých jako by nic ....nevím. Za mě nic moc :(

28.01.2017 3 z 5