24121948 24121948 komentáře u knih

☰ menu

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Hana se mi líbila více. Bylo v ní více autorského nadhledu.

30.01.2022


Radek Banga: (Ne)pošli to dál Radek Banga: (Ne)pošli to dál Radek Banga

Knihu by si měl přečíst každý, pokud chce více nahlédnout do celé společnosti, která tvoří Česko a lépe ji chápat. Je napsaná velmi poutavě. Přečetla jsem za tři dny. Pak jsem se vrhla na všechny Radkovy hudební ukázky, které jsou dostupné na Internetu. Držím autorovi knihy palce, aby neztratil sílu jít dál ve své tvorbě, aby vždy nalezl upřímnost a pravdivost, s nimiž bude dále poznávat svět v sobě a kolem sebe.

22.01.2022


Hana Hana Alena Mornštajnová

Ano, i já jsem četla knihu jedním dechem, což se mi stává málokdy.

03.08.2018


Pohádky o planetách Pohádky o planetách Gabriela Kopcová

Pohádky nejsou o planetách naší sluneční soustavy. Autorka si vymyslela svůj Vesmírek a planetky jako Ospalka, Popelínek, Nicka aj. Na nich žijí zvláštní tvorové. Zaujmou, protože jsou hodní a zlí stejně jako lidé. Díky autorce hledají štěstí a dětem nabízejí ponaučení.

26.09.2017


Hotelstory aneb když to hosté rozbalí Hotelstory aneb když to hosté rozbalí Vladimíra Černajová

I já se usmívám. Je to milá knížka sestavená z krátkých povídek a črt, jež spojuje hotelové prostředí. Jejich vypravěčka (autorka) má laskavý nadhled na mnohé menší i velké trable, které přináší život hostům a personálu. I ze všedních událostí dokáže sestavit často až napínavý příběh. Potěší také spisovatelčina bohatá slovní zásoba a obratnost v jejím využití. I hra se slovním významem je pro ni zdrojem humoru, který je kořením všech příběhů.

04.10.2016 4 z 5